SOS MA 440e! CSÚCS 29 S-WORKS HT CARBON X0

Itt a Bikemag-on hirdetett kerékpárjaink telefonos egyeztetést követően hétfőtől vasárnapig, 10h-19h között megtekinthetők!

 

+36209696009

 

apro@kerekparkell.hu

 

 

2,2MFT-os csúcs S-WORKS STUMPJUMPER HT 29 CARBON MTB kerékpár sürgősen eladó!

 

Váz:

Csúcs S-WORKS STUMPJUMPER HT CARBON FACT 11m 29er

 • S-Works FACT 11m (csúcskategória a Specialized kínálatában)
 • FACT IS eljárás
 • FACT 11m csúcs carbon szövet
 • 29R geometria
 • Tapered 1,5" fejcső
 • PF30 BB integrált, rejtett carbon hajtás csapágyazás
 • XC/Maraton versenyorientált vázgeometria

 

Mérete: 19" L

 

Teleszkóp:

ROCK SHOX SID BRAIN AIR 29er teleszkóp, vagy

- a fotón látható csúcs S-WORKS BRAIN CARBON BLACKBOX 29er (ROCK SHOX SID XX 29 alapjaira fejlesztett carbon nyakas csúcs Speci villa) teleszkóppal +40eFT

 • 29-er specifikus kialakítás és villageometria
 • Solo Air levegős rendszer
 • BRAIN automatikus lockout rendszer
 • BLACKBOX full carbon váll és villanyak
 • Olajos visszaút csillapítás (finom lépésekben állítható)
 • Tapered 1.5" villanyak

 

Váltás:

SRAM X0 Carbon 2x10 homogén rendszer

 • SRAM X0 Carbon 2x10 váltókarok
 • SRAM X0 Carbon BlackBox 10s hátsó váltó
 • SRAM X0 2x10 első átdobó

 

Hajtás:

SRAM X0 Carbon 2x10 38/24T BB30 hajtómű

 

Fékezés:

 

Shimano XT 785 hidraulikus tárcsafékek

 

Kormányzás:

Specialized Expert 29er specifikus széles kormány

Specialized XC 3D forged kormányszár

 

Nyereg rész:

SPECIALIZED Expert nyeregcső

SELLE ITALIA X1, vagy

- SELLE ITALIA SLR csúcs nyereggel +15eFT

 

Kerekek:

ROVAL 29 TLR kerékszett, vagy

- a 300eFT-os csúcs CRANK BROTHERS COBALT 3 XC 29ER TLR kerékszettel +80eFT

 

Szép állapotú, műszakilag szervizelt, kopásmentes! Felső cső tetején a lakkozáson karcolás látható, a kormány visszaforduláskor a váltókar meghorzsolta. Ezen kívül szép a kerékpár!

 

 

+INFO

 

"Innovate or Die" - szól a Specialized szlogen, és a márka magas elvárásait Stumpjumper modellek immár 35 éve rendre „hozzák”. Nem véletlen, hogy a Specialized a kerékpáros világ egyik legismertebb márkája, számos profi országúti és MTB csapat beszállítója, nevét, termékeit jelentős kultusz övezi. Az itt látható S-WORKS Stumpjumper HT 29er nevében a legendás „ős” mountain bike modell rejlik, de az alkalmazott technológia már egyenesen jövőből érkezett, így továbbra is a cross-country és maraton versenyzők egyik leghatékonyabb fegyvere marad. Habár kapható FSR össztelós változatban a korszakalkotó Horst Link-es négyforgáspontos felfüggesztéssel is, a legkönnyebb, leghatékonyabb XC MTB gép akkor a versenyzők igényei szerint tervezett S-WORKS STUMPJUMPER HT 29. A legfejlettebb FACT 11m Carbon alapanyagból telis tele tömve a legfejlettebb technológiákkal - az innováció a Specialized-nál soha nem pihen!

 

Itt Magyarországon isten igazából a cross country montisnak nincs szüksége össztelós bringára, mivel nincsenek hosszú köves-sziklás ereszkedések, a turistautak és erdei ösvények döntő részén a merevfarú gyorsabb lesz. Emellett ott az egyszerűbb felépítés előnye, a kisebb karbantartás-igény, mivel a legtöbben bicajozni szeretnek, és nem a bonyolultabb rendszert ápolgatni. A merevfarú vázak nyers erőátvitele is a mérleg eme serpenyőjébe kerül...

 

Az S-WORKS STUMPJUMPER HT 29er nem rugózik hátul, ellenben a támvillákat úgy „húzták”, hogy hatékonyan csillapítsák a terep egyenetlenségeit, ilyen szempontból a merevfarúak között a "Stumpy" a legkomfortosabbak közé tartozik. A csúcskategóriás váz méltó párja az opcionálisan választható csúcs S-WORKS BRAIN BLACKBOX telóval, amely a ROCK SHOX SID XX 29 alapjaira fejlesztett csúcsmodell, BRAIN automatikus lockout rendszerrel és BLACKBOX full carbon váll és villanyak felépítéssel.

 

Az itt látható non-plus-ultra vázszettre homogén csúcs SRAM X0 Carbon BlackBox váltás-hajtás kerültek, Shimano XT tárcsafékekkel  kiegészítve. Szerencsés ember, ki egy ilyen géppel róhatja az ösvényeket...!

 

Márkainfó:

Ma a Specialized a kerékpáros világ egyik legismertebb márkája, számos profi országúti és MTB csapat beszállítója, nevét, termékeit jelentős kultusz övezi. A négy évtizeddel ezelőtt alapított Specialized sikertörténetét a folyamatos innovációnak köszönheti, és ami a legjobb, hogy ugyanazokkal a bringákkal hajthatunk, amelyek nyergében olimpiai bajnoki, világbajnoki címeket szereztek, illetve legendás körversenyeket nyertek az utóbbi években!

Hozzáadva 36 napja
Frissítve 5 órája
Látogatók: 329
SOS MA 440e! CSÚCS 29 S-WORKS HT CARBON X0 SOS MA 440e! CSÚCS 29 S-WORKS HT CARBON X0 SOS MA 440e! CSÚCS 29 S-WORKS HT CARBON X0 SOS MA 440e! CSÚCS 29 S-WORKS HT CARBON X0 SOS MA 440e! CSÚCS 29 S-WORKS HT CARBON X0