SOS MA 480e! TREK DOMANE SL5 22s ISOSPEED

Itt a Bikemag-on hirdetett kerékpárjaink telefonos egyeztetést követően hétfőtől vasárnapig, 10h-19h között megtekinthetők!

 

+36209696009

 

apro@kerekparkell.hu

 

1MFT-os TREK DOMANE ISOSPEED CARBON IsoSpeed komfortos országúti kerékpár sürgősen eladó!

 

A Trek Domane az egyik olyan országúti komfort kerékpár, amelynél egyedi, nem csak rugalmas elmozdulást engedő megoldás biztosítja a kényelmet...

 

Vázszett:

TREK DOMANE full carbon "komfort-orientált" technológia

- 500 Series OCLV Carbon
- IsoSpeed rezgéselnyelő hátsó felfüggesztés
- E2 "endurance" vázgeometria
- BB90 integrált karbon középrész
- Tapered 1,5" fejcső
- Power Transfer Construction - masszív stabilitást fokozó csőátmérők
- speciálisan kedvezőtlen útviszonyokhoz fejlesztve (lásd kockakövek, töredezett aszfalt, stb.)
- rejtett sárvédőkonzol, láncleesés ellen spéci védő, stb.

Vázméret a gyári matrica szerint "56"

Felső-cső hossza 55,5cm

Fejcső magassága: 17,5cm

 

Villa:

TREK IsoSpeed full carbon
- E2 geometriához fejlesztve
- kényelemfokozó rezgéselnyelő technológia

 

Váltás:

Full Ultegra 6800 series 2x11 szettel:

- Shimano Ultegra Carbon 6800 2x11 fékváltó karok

- Shimano Ultegra 6800 2x11 első váltó

- Shimano Ultegra 6800 11s hátsó váltó

 

Hajtás:

- Shimano Ultegra 6800 2x11 Compact hajtómű

- Shimano Ultegra 6800 Pressfit vázba rejtett hajtás csapágyazás

 

Fékezés:

- Shimano Ultegra 6800 féktestek

 

Kormányzás:

- Bontrager Race Lite IsoZone, VR-CF rezgéscsillapító kormány és stucni

 

Nyereg rész:

- Bontrager Aero Ride Tuned Carbon nyeregszár

 

Kerekek:

- Bontrager Race TLR, vagy a fotón látható 0KM-es magas peremes Carbon kerekekkel +90eFT!

 

Néhány alkalommal próbált bemutatótermi tesztkerékpár!

 

 

+INFO

 

A Trek Domane speciális országúti komfortkerékpár, amelynél rugalmas felfüggesztés fokozza a kényelmet. A Domane vázak lelke az IsoSpeed csillapítás. Az országúti kerékpárokon rendszerint a felhasznált karbonszövet tulajdonságainak változtatásával, a támvillák és láncvillák csőprofiljaival próbálják biztosítani a kívánt komfortot. A megfelelő pontokon hajlított/lapított csövek által nyújtott komfortérzet sajnos korlátozott, így a Trek aktív felfüggesztés kifejlesztése mellett döntött.

 

Az IsoSpeed egy gyűrűs elasztomer segítségével rugózó rendszer, ami nem a támvillákat, hanem az ülőcsövet engedi elmozdulni a felsőcsőhöz képest. Az ülőcsővet és a felsőcsövet furatokon keresztül kötik össze egy csappal, amit rugalmas elasztomer ölel körbe. Ez a megoldás gyakorlatilag egy síkban engedi mozogni az ülőcsövet, ezzel együtt a nyerget, és jó hatásfokkal kezeli le a függőleges stresszeket, amiket például az úthibák okoznak.

 

Az IsoSpeed nyilván növeli a váz tömegét egy Emondához képest, de a különbség minimális, 200-300 gramm. De mi ez ahhoz képest, hogy szó szerint kisimítja az utat, így a legkomfortosabb "komfort" országúti a piacon. Emellett E2 "endurance" vázgeometriát kapott, amely kényelmesebb testtartást tesz lehetővé. Hazai utakon a Domane aranyat ér: ezt vásárlóinknak nem kell ecsetelni!

 

Márkainfo:

Alapítása után 10 évvel, 1985-ben a Trek bemutatta az első kötőanyaggal készült alumíniumvázát, melynek technológiáját egyenesen az űripartól származott. 1992-ben mutatták be az első monocoque szénszálas konstrokciót, az ugyancsak a NASA-tól licenszelt OCLV technológiával. Megvalósításához a Treknek új üzemet kellett létrehozni. 1997-ben Lance Armstrong első Tour de France győzelmét egy Trek 5200-as kerékpáron szerezte meg. A siker óriási népszerűséget és bevételt hozott az amerikai cégnek, egy új fejlesztőcsoportot hoztak létre, ezzel folyamatosan a karbontechnológia élvonalában tudtak maradni.

Az Armstrong korszak után sem maradtak győzelmek nélkül: gondoljunk csak Alberto Contador Tour de France, Giro és Vuelta elsőségeire, Vinokurov olimpiai bajnoki címére! A Trek vállalat tulajdonában van a Gary Fisher, a Klein és Bontrager márka. Az egyedülálló karbontechnológia mellett a vázakra adott élettartam garancia teszi a TREK-et a világ egyik legjobb kerékpárgyártójává!

Hozzáadva 39 napja
Frissítve 35 napja
Látogatók: 325
SOS MA 480e! TREK DOMANE SL5 22s ISOSPEED SOS MA 480e! TREK DOMANE SL5 22s ISOSPEED SOS MA 480e! TREK DOMANE SL5 22s ISOSPEED SOS MA 480e! TREK DOMANE SL5 22s ISOSPEED SOS MA 480e! TREK DOMANE SL5 22s ISOSPEED