SOS MA 480e! ÚJ CSÚCS COLNAGO C59 ITALIA NERO

Itt a Bikemag-on hirdetett kerékpárjaink telefonos egyeztetést követően hétfőtől vasárnapig, 10h-19h között megtekinthetők!

 

+36209696009

 

apro@kpk-salebike.hu

 

1,3MFT-os csúcs COLNAGO C59 ITALIA NERO vázszett sürgősen eladó!

 

Vázszett:

Csúcs COLNAGO C59 ITALIA NERO

  • Di2 / EPS elektormos váltórendszerhez kompatibilis
  • Vázban elvezetett teljes kábelezés
  • Tapered C-HS2 kormánycsapágy
  • Japán Toray carbon-fibre HM UD csúcs carbon szövetanyag
  • 180 elemvariációból felépülő váztechnológia
  • Q2-Stay hátsó háromszög emelt profillal, beépített rugózással
  • 22(!) standard méretben kapható (szemben a gyártók 4-5 vázméretével - S/M/L/XL)

 

Méretei:

52s

Vízszintes felsőcső hossza 55cm

Nyeregbilincsig mérve 52cm

Fejcső magassága 16cm

 

Kinti COLNAGO szaküzletből származó eredeti bemutatótermi új kerékpárból kibontott váz!

 

Igény esetén komplett (menetkész) kerékpárként is konfiguráltatható!

 

Vázszett tartalma:

Váz + villa + nyeregbilincs + váltótartók + carbon kormánycsapágyszett

 

Opcionális tételek:

- COLNAGO Carbon nyeregcső a vázhoz +30eFT

- COLNAGO HB 02 / ST 02 komplett ultra könnyű alu ergonomikus kormányzás +35eFT

- 589eFT-os csúcs FULCRUM RACING ZERO CARBON kerékszett +320eFT

 

 

+INFO

 

A Colnago márka megannyi forradalmi újítást hozott a kerékpáriparba, mint például az egyenes szárú villát, amit eleinte Precisa néven kínált. Az ötvözött acélból készült Master modell a mai napig kapható, jelenleg DT 15V csövekből készül. Mindazonáltal a Colnago viszont egyértelműen a fejlett technikai megoldások elkötelezettje: a Ferrarival közösen fejlesztette ki a világ egyik első karbonvázas kerékpárját, illetve az utóbbi években a tárcsafékek országúti kerékpárokon történő elterjesztését tűzte zászlajára. Több profi országúti kerékpáros csapat hajtja az innovatív Colnago karbonbringákat, Merckx óta győzelmek ezreivel ajándékozva meg a mostanság már 85 éves kor felett is a céget irányító Ernesto „bácsit”!

 

Az itt látható C59 Nero a klasszikus C40/C50 sorozat újabb reinkarnációja. Az elődökön megszámlálhatatlan győzelmet arattak a ProTour legnevesebb versenyzői: ki nem elékezne arra, amikor egy Párizs-Roubaix versenyen az első három helyezést a Mapei csapat nagyjai vitték el, kéz a kézben áthaladva a velodrom célvonalán! A C59 a muffos vázszerkezetű karbon zászlóshajó, erősebb, könnyebb alapanyagból, mint a C-sorozat patinás elődei. A Colnago műhely által használt karbon ugyanis a kitöltő gyanta tulajdonságainál fogva kiválóan csillapítja a rezonanciát, vagy az apró ütéseket, amit az úthibák okoznak. És nem árt tudni, hogy pontosan egy ilyen vázzal nyert a "nyelvnyújtogatós" szökésspecialista Voecler szakaszokat a Tour-on.

 

A Colnago C59 sikere a részletekben rejlik, és nem véletlen hogy a Nero limitált széria vázszett maga jóval 1 millió forint felett kapható. Meg kell fizetni a rengeteg kézi munkát, amelyet a muffos karbon technológia és az olasz kis manufaktúrás előállítás igényel. A szokásos 4-5 vázméret helyett elképesztő módon 22 standard méretben kapható, amelyhez az olaszoknak 180(!) különböző csőszettet kell előállítani. Így viszont minden tulajdonos pontosan olyan kerékpáron ülhet, amely testméretének és -arányainak leginkább megfelel. A Ferrari mérnökei is besegített a karbonszerkezet optimalizálásába. A technológia elképesztően innovatív, viszont a jól bevált módszereket sem dobták ki az ablakon… lásd a gyereket a fürdőkáddal! Q2-Stay hátsó háromszög emelt profillal, beépített rugózással szabadalmaztatott Colnago vívmány, viszont a nem éppen új keletű C-HS2 félintegrált kormánycsapágy bombabiztos megoldás, tényleg megbízható, pár gramm előnyért nem érdemes a tartósságot itt kompromittálni. Említsük meg a hagyományos menetes középrészt is, ami nem pattog, nyekereg, mint sok mai PressFit típus. Az utóbbiak tervezőinek felmenőit rengeteg kerékpáros emlegeti... negatív értelemben!

 

A gyártók általában számokkal próbálják alátámasztani, hogy miért az ő csúcsmodelljüket vásároljuk meg. Ennyi gramm, ilyen szakítószilárdsági mutató, ennyi Wattot spórolsz ekkora sebességnél ha a pedált ekkora erővel terheled, ha így fúj a szél, és egyáltalán nem szőrös a lábad… Viszont a C59 maga tökély, az élmény nem a szőrszálakon múlik, hanem a vigyoron, ami kerékpározás közben az arcodra ül!

Hozzáadva 2 hónapja
Frissítve 2 hónapja
Látogatók: 425
SOS MA 480e! ÚJ CSÚCS COLNAGO C59 ITALIA NERO SOS MA 480e! ÚJ CSÚCS COLNAGO C59 ITALIA NERO SOS MA 480e! ÚJ CSÚCS COLNAGO C59 ITALIA NERO SOS MA 480e! ÚJ CSÚCS COLNAGO C59 ITALIA NERO SOS MA 480e! ÚJ CSÚCS COLNAGO C59 ITALIA NERO