SOS MA 489e! CSÚCS FOCUS TEAM KATHUSA RODRÍGUEZ

Itt a Bikemag-on hirdetett kerékpárjaink telefonos egyeztetést követően hétfőtől vasárnapig, 10h-19h között megtekinthetők!

 

+36209696009

 

apro@kerekparkell.hu

 

2,8MFT-os mega csúcs, egészen ritka FOCUS IZALCO TEAM SL KATUSHA Joaquim RODRÍGUEZ Limited Edition országúti kerékpár sürgősen eladó!

 

Váz:

Csúcs FOCUS IZALCO TEAM SL KATUSHA RODRIGUEZ

- Limitált kis darabszánú csapatnak legyártott csúcs kerékpár!

- Tapered fejcső

- Vázba rejtett teljes kábelezés

- Vázba rejtett BB30 hajtás középrész

- Rezgéseket csillapító technológia a villákban

- UCI verseny certifikáció

- Full Race Team Limited Edition

 

Mérete:

Felső-cső hossza 52cm

Nyeregbilincsig mérve 48cm

Fejcső magassága 10,5cm

 

Váltás:

NEW SRAM RED CARBON (Facelift) 2x10 csúcs váltórendszer:

- Sram Red Carbon 2x10 fékváltó-karok

- Sram Red Carbon 10s hátsó váltó

- Sram Red 2x10 átdobó

 

Hajtás:

SRAM RED CARBON BB30 2x10, vagy

- a fotón látható csúcs PRAXIS WORKS BB30 hajtókaros / DOVAL 5G Nano lánctányéros finomhangolható kuriózum hajtással +30eFT

 

Fékezés:

NEW SRAM RED (Facelift) könnyített csúcs féktestek

 

Kormányzás:

FSA ENERGY Compact hajlítású alu kormányszett, vagy

- a fotón látható 120eFT-os csúcs 3T ERGONOVA TEAM Carbon lapított kormányzással +35eFT

 

Nyereg rész:

FSA 27,2 alu nyeregcső, vagy

- a fotón látható csúcs 3T Carbon nyeregcsővel +25eFT

 

Kerekek:

MAVIC AKSIUM Aero lapított küllős kerekek, vagy

- a fotón látható 700eFT-os EASTON EC90 AERO full carbon mega csúcs kerékszettel +280eFT

 

Nagyon keveset futott, új állapotban van az egész kerékpár!

 

Fotók szerint mért súlya 6,5kg!

 

+INFO

 

A profi országúti mezőnyben először a német Milram, majd az orosz Katyusa, manapság pedig a francia AG2R gárdája használja a Focus kerékpárokat. (Kontinentális csapatok közt is ismerős neveket találunk: Acqua&Sapone, Jelly Belly, Netap...) Az ő közreműködésükkel és javaslataikat figyelembe véve alkották meg a hirdetésben szereplő csúcs Izalco típust, ezen belül pedig az itt szereplő "Rodriguez Edition" változatot. Köznapi modellneve Izalco Team SL, amely minden idők egyik legkönnyebb kerékpárvázaként ismert. Milyen könnyű? Kiállításon bemutattak belőle 5 kg alatti komplett bicajt, bár ezt "Purito" - azaz "rövid szivar” - becenévre hallgató Joaquin Rodriguez a hatályos UCI szabályok miatt versenyen nem használhatta.

 

A számos egy- és többnapos versenyen győztes szimpatikus spanyol sztár 2010-ben igazolt az akkor legnagyobb költségvetéssel működő orosz ProTour csapathoz. A belé vetett bizalmat rögtön szép sikerekkel hálálta meg. A vázon szereplő gyári lakkozás alatti feliratok ennek tiszteletére utalnak: országúti világbajnokság mezőnyverseny dobogó, Volta a Catalunya 1. hely, GP Miguel Indurain 1. hely, Liège–Bastogne–Liège 2. hely, Tour de France és Vuelta a España szakaszgyőzelem, majdan az év végi elszámolásnál 2010-es UCI-világranglista 1. hely! A 2011-es évet így kb. így folytatta Purito: Vuelta a Burgos győzelem, Tour de France és Vuelta a España szakaszgyőzelem, stb. És természetesen mindezt a hirdetésben látható Focus Izalco Team nyergében!

 

Ezen a bicajon minden "Team Edition", azaz csapatkiadás! Az egyik legnagyobb „olajbáró” tulajdonában lévő Katyusa SRAM felszereléssel ment, pontosan ezekkel a kiegészítőkkel. A váz esetében sem bízták a véletlenre a sikert: a neves német márka a technikai téren mindig is az élvonalban járt, főképpen szigorú minőségbiztosítási rendszeréről, saját tesztlaborjáról híres, ugyanakkor a Németországban tervezett vázak a külcsínt és a részletmegoldásokat tekintve is magasra teszik a mércét. Mivel ez az Izalco a csúcsmodell, mindez hatványozottan igaz. Mindent megtalálunk, ami egy megfelelően stabil és pillekönnyű csúcs vázszetthez szükséges: High Moudulus szövet alapanyag, masszív karbon BB30 csapágyház, "izmos" láncvillák, elvékonyított támvillák beépített rezgéselnyelő tulajdonsággal. Purito ereje és állóképessége nem jár a bringához, viszont minden egyéb - ami őt és a Katyusát naggyá tette - igen!

 

Márkatörténet:

A Focus márkát 1992-ben hozta létre a háromszoros cyclocross világbajnok német Mike Kluge. A cég jelmondata „Profiktól profiknak”. A legendás német minőségről és megbízhatóságról a Alsó-Szászországban található Cloppenburgban létesített gyár gondoskodik – a kerékpárok tervezése és összeszerelése minden esetben ott történik. 2006-ban jelenik meg az első karbonvázas Focus kerékpár, amely azonnal nagy sikert arat. Innen datálódik a profi országúti kerékpársporttal való szoros kapcsolata a márkának: először a Milram kerekeseinek szállítanak Focus kerékpárokat, majd az orosz Katyusa, illetve a francia AG2R sztárjai alatt teljesítenek szolgálatot. Se szeri se száma a ProTour versenysorozatban aratott sikereknek, beleértve a Tour de France-on és számos legendás egynapos versenyen elért győzelmeket, dobogós helyezéseket. Ezen felül például a kolumbiai nemzeti csapat vagy éppen az amerikai Jelly Belly Cycling Team is Focus kerékpárok által szponzorált.

Hozzáadva 39 napja
Frissítve 14 napja
Látogatók: 365
SOS MA 489e! CSÚCS FOCUS TEAM KATHUSA RODRÍGUEZ SOS MA 489e! CSÚCS FOCUS TEAM KATHUSA RODRÍGUEZ SOS MA 489e! CSÚCS FOCUS TEAM KATHUSA RODRÍGUEZ SOS MA 489e! CSÚCS FOCUS TEAM KATHUSA RODRÍGUEZ SOS MA 489e! CSÚCS FOCUS TEAM KATHUSA RODRÍGUEZ