SOS MA 499e! CSÚCS DE ROSA KING RS SUPER RECORD 11

Itt a Bikemag-on hirdetett kerékpárjaink telefonos egyeztetést követően hétfőtől vasárnapig, 10h-19h között megtekinthetők!

 

+36209696009

 

apro@kerekparkell.hu

 

 

2,5MFT-os csúcs DE ROSA KING RS full carbon országúti kerékpár sürgősen eladó!

 

Vázszett:

Csúcs DE ROSA KING RS FULL CARBON

  • Toroyaca T-700SC Carbon / 46T HS40 Carbon csúcs szövet
  • DE ROSA Custom Mizuno Full Carbon -Straight Blade első villa
  • DE ROSA Custom Integrated - 5cm állíthatóságú integrált carbon
  • BB30 túlméretes és vázba rejtett carbon hajtás csapágyház
  • Vázban elvezetett kábelezés
  • CAMPAGNOLO RECORD Carbon integrált kormánycsapágy szett

 

Méretei:

M

Felső-cső hossza vízszintesen 54,5cm

Fejcső magassága 13,5cm

 

Váltás:

Csúcs CAMPAGNOLO SUPER RECORD 11 Carbon 2x11 szettel

  • SUPER RECORD 11 Carbon fékváltó-karok
  • SUPER RECORD 11 Carbon első váltó
  • SUPER RECORD 11 Carbon hátsó váltó

 

Hajtás:

CAMPAGNOLO CHORUS 11 CARBON 2x11sp compact hajtómű

 

 

Kormányzás:

DEDA RHM 01 kormány, vagy

- a csúcs FSA K-FORCE CARBON kormánnyal +25eFT

 

DEDA ZERO 1 kormányszár, vagy

- a csúcs FSA K-FORCE CARBON szárral +15eFT

 

Nyereg rész:

DE ROSA Custom Integrated - 5cm állíthatóságú integrált carbon nyeregcső

SELLE ITALIA X1, vagy

- a fotókon látható csúcs Selle Italia SLR Carbonio nyereggel +30eFT

 

Kerekek:

FULCRUM RACING 5 kerekek, vagy

1. a csúcs FULCRUM RACING ZERO (piros küllős) kerékszettel +80eFT

2. a fotókon látható csúcs 300eFT-os FULCRUM RACING ZERO NITE carbon agyas kerékszettel +140eFT

 

Keveset futott, gyönyörű újszerű állapotban lévő csúcs országúti kerékpár!

 

+INFO

 

Az itt látható DE ROSA KING 3 RS a nagy tiszteletnek örvendő olasz „kultmárka” csúcsmodellje, a legfejlettebb technikai megoldásokkal és szponzorált profi versenyzők igényei szerint felvértezve. A King pontosan beleillik a jó értelembe vett DeRosa kultuszba, képviseli azokat az értékeket, amit Ugo cége az évtizedek alatt létrehozott. A váz kecses vonalai ellenállhatatlanok, a Toroyaca T-700SC / 46T HS40 Carbon csúcs szövet egyszerre biztosítja a versenysportban szükséges merevséget és a rendkívül alacsony tömeget. A vázgeometria klasszikus DeRosa, és nem kevesebb, mint 10(!) méretben kapható az iparban szokványos 4-5-tel szemben.

 

Sok más gyártóval szemben a DeRosa múltjáról akár történelemkönyvet is írhatnánk! Ugo De Rosa fiatalon beleszeretett a kerékpározásba, amit versenyszerűen is űzött. Soha nem lett profi versenyző, de már kora 20-as éveiben elhatározta, hogy életét a kerékpárok világában szeretné leélni. Elment hát tanonckodni nagybátyjához, aki vázkészítő volt, majd az 50-es évek közepén saját műhelyet nyitott. 1958-ban vált ismertté mint vázkészítő, majd egyre több neves versenyző kért tőle egyedi, testre szabott vázat. Az első kliens a világbajnok és Giro-győztes Geminiani volt, majd őt követte a komplett Faema csapat Solerral, Suarez-zel, illetve a belga Rik van Loy-jal. Tíz évvel később már a legendás Gianni Mottának készít vázat, majd az olasz csillag sikereit követően a Sanson csapatnak lesz a „beszállítója”.

 

A vázkészítői ranglétra legmagasabb fokára természetesen Eddy Merckx támogatásával lépett, de a belga csillag szponzori szerződései miatt a tény csak 1973-ban vált nyilvánossá. Ezek után oly mértékben összefonódott a két név a szakmában, hogy amikor 1981-ben Merckx saját vázgyártó céget alapított, a munkások betaníttatását „Ugo bácsira” bízta. A legendás DeRosa márkanév ezután sem halványult a profi mezőnyben: a következő nagy csillag, Francesco Moser ugyancsak az ő asszisztenciáját igényeli, majd a DeRosa szponzorálja a Filotex csapatot, 1976-tól pedig a versenyzőket átvevő Sansont. A bivalyerős, tavaszi klasszikus specialista, belga Roger DeVlaeminck is DeRosát hajt, majd Moser végre világbajnok lesz egy jól megszokott Primato nyergében.

 

Mára profi versenygyőzelmek ezrei kötődnek DeRosa bácsi keze munkájához, minden bizonnyal a legtöbb, amit egyetlen vázkészítő fel tud mutatni. Csodálatos történet, amely a mai napig folytatódik. A munkát idővel három fia vette át, még dinamikusabb fejlődést hozva a milánói cég számára. A mai DeRosa vázak a kor igényeinek megfelelően karbonszál alapanyagból készülnek, de a kidolgozás színvonala, a vázgeometria tradicionális, Ugo DeRosa szellemét követve.

Hozzáadva 16 napja
Frissítve 7 napja
Látogatók: 133
SOS MA 499e! CSÚCS DE ROSA KING RS SUPER RECORD 11 SOS MA 499e! CSÚCS DE ROSA KING RS SUPER RECORD 11 SOS MA 499e! CSÚCS DE ROSA KING RS SUPER RECORD 11 SOS MA 499e! CSÚCS DE ROSA KING RS SUPER RECORD 11 SOS MA 499e! CSÚCS DE ROSA KING RS SUPER RECORD 11