SOS MA 520e! GIANT PROPEL 1 AERO CARBON 2x11

Itt a Bikemag-on hirdetett kerékpárjaink telefonos egyeztetést követően hétfőtől vasárnapig, 10h-19h között megtekinthetők!

 

+36209696009

 

apro@kerekparkell.hu

 

1,2MFT-os GIANT PROPEL AERO CARBON országúti kerékpár sürgősen eladó!

 

Vázszett:

GIANT PROPEL AERO PRO CARBON

 • Aerodinamikára kihegyezett vázkialakítás - szélcsatornában fejlesztett/tesztelt, a legjobb időfutam-kerékpárok légellenállási mutatóival rendelkezik
 • 12-36 mp előny 40 km-en 40 km/h tempó mellett
 • Rejtett, speciális TRP féktestek
 • Advanced-Grade Composite csúcs szövetanyag
 • PowerCore 24/86mm integrált full-carbon középcsapágyház
 • OverDrive2  1/8 - 1 1/4" túlméretes tapered fejcső (nagyobb alap átmérővel, mint amit a konkurens gyártók alkalmaznak)
 • Giant Vector Composite aerodinamikus nyeregszár-kialakítás
 • Korszerű versenygeometria
 • Vázban futó kábelezés, légáramlattól rejtett belépési pontok
 • Team Giant-Alpecin megannyi versenysikerében vett részt a Propel
 • UCI verseny certifikáció
 • Advanced-Grade Composite Full-Composite OverDrive 2 villa

 

Mérete:

Gyári táblázatban S / 50

V0zszintes felső-cső hossza 53,5cm

Rejtett nyeregbilincsig mérve 50cm

Fejcső magassága 13,5cm

 

Váltás:

Full SHIMANO ULTEGRA 2x11 rendszer:

 • ULTEGRA Carbon 2x11 fékváltó-karok
 • ULTEGRA Carbon kanalas 11s hátsó váltó
 • ULTEGRA 2x11 első átdobó
 • ULTEGRA 11sor
 • ULTEGRA 11s lánc

 

Hajtás:

SHIMANO ULTEGRA 2x11 hajtómű

 

Fékezés:

GIANT SpeedControl SL Titanium Aero féktestek

 

Kormányzás:

GIANT Contact SL ergonómikus hajl0tású kormány

GIANT Contact SL OverSize kormányszár

 

Nyereg rész:

GIANT Vector Aero Carbon nyeregcső

GIANT Contact SL nyereg, vagy

- a fotón látható SAN MARCO Aspide Magnese nyereggel +12eFT

 

Kerekek:

GIANT PR2 TLR Ready gyári kerekek, vagy

1. MAVIC COSMIC ELITE magas peremes alu szettel +60eFT

2. a fotón látható legújabb kiadású PANCHO AERO 38 full carbon kerékszettel +180eFT

 

Nagyon keveset futott újszerű bemutatótermi tesztkerékpár!

 

+INFO

 

A Giant a világ legnagyobb kerékpárgyártója, és ennek szellemében elsöprő technikai színvonalat képes biztosítani. Országúti palettájuk három irányba "ágazik": a kényelemcentrikus Defy és a grammokra kihegyezett TCR mellett a Propel modellcsalád az aerodinamika maximalizálását tűzi zászlajára. Ez nem jelenti azt, hogy a többi cél teljesen háttérbe szorul: a Giant fejlesztők az aero kategóriában a legjobb stabilitást és meglepően magas szintű kényelmet építettek a légellenállást minimalizáló vázkialakításába.

 

Hol is kezdjük a tengernyi Propel-technika ismertetését? Mivel aero csúcsmodellről van szó, talán ott, hogy a légellenállást a franciaországi Magny-Cours Aero Concept Engineering intézetben a legfejlettebb technológiával finomították. Ezután a Sunweb versenyzők által tesztelték, meglátásaik alapján tervezték tökéletesítették. A Giant Propel vázkialakítása minden viszonylatban kiváló légellenállási mutatókkal rendelkezik, stabilitása egyértelműen megelőzi a konkurens gyártók (Specialized, Trek, Canyon, stb.) aero csúcsmodelljeit. A váz súlya ugyancsak az egyik legjobb a kategóriában, a tömegre levetített vázmerevség pedig egyenesen kimagasló.

 

Az itt meghirdetett Propel a fejlettebb "Advanced Pro" modellváltozat, így a legkorszerűbb Giant technikákat egytől egyig felvonultatja. Az Overdrive 2 kialakítás a tapered fejcső/villanyak tovább erősített változata, alul 1,5, míg felül 1,25” átmérővel. A középrész PressFit 86 rendszerű, merev Powercore középcsapágy-házban kap helyet. Az alapanyag az itt látható Advanced Pro modellváltozat esetében magas szakítószilárdságú UD szövet, ennek technikai elnevezése Advanced-Grade Composite. Az aerodinamika nemcsak a speciális csőformákban jelentkezik, a vázba a TRP által fejlesztett integrált fékek simulnak, ezzel is javítva az aerodinamikát. A SpeedControl SLR fékrendszer vázba, villába süllyesztett elhelyezése szintén gondos aerodinamikai számítások eredménye.

 

Ahogy a gyártó megfogalmazza:

“Nem csak egy aerodinamikus országúti kerékpárt kívántunk a piacra dobni, hanem pontos számításokkal alátámasztva egy olyan bringát alkottunk, ami valódi előnyt biztosít használójának. A fejlesztési fázisban szemtől szembe teszteltük más kerékpárokkal szemben valós körülmények között, hogy valóban a leggyorsabb aero-kerékpárt hozzuk létre.”

 

A profi versenyző, Theo Bos szemével:

“Közel egy éve kezdtem tesztelni a Giant Propel Advanced prototípusait. Már az első alkalommal, amikor próbáltam, tudtam, hogy ez a kerékpár előnyökkel fog szolgálni a sprinteken, ahol a másodperc tört része is számít."

Hozzáadva 16 napja
Frissítve 5 napja
Látogatók: 134
SOS MA 520e! GIANT PROPEL 1 AERO CARBON 2x11 SOS MA 520e! GIANT PROPEL 1 AERO CARBON 2x11 SOS MA 520e! GIANT PROPEL 1 AERO CARBON 2x11 SOS MA 520e! GIANT PROPEL 1 AERO CARBON 2x11 SOS MA 520e! GIANT PROPEL 1 AERO CARBON 2x11