SOS MA 520e KP! GYÖNYÖRŰ CSÚCS WILIER GRANTURISMO CARBON 2x11 GRAN FONDO

Itt a Bikemag-on hirdetett kerékpárjaink telefonos egyeztetést követően hétfőtől vasárnapig, 10h-19h között megtekinthetők!

 

+36209696009

 

apro@kpk-salebike.hu

 

 

Gyönyörű szép csúcs WILIER GRAN TURISMO FULL CARBON GRAN FONDO (kényelmes) országúti kerékpár sürgősen eladó!

 

Vázszett:

WILIER GRAN TURISMO FULL CARBON

 • Mitsubishi / Toray HM UD 46TON szövet
 • Carbon Monocoque vázkonstrukció
 • ZnO Nanoparticle gyanta a tömeg csökkentése érdekében
 • Razor Edge Design csőprofilok – terhelés szempontjából optimalizált komplex csőprofilok
 • Easy Drive Tapered 1,5” carbon fejcső
 • Full Carbon villapaucsok – ugyanúgy, mint a Cento1 csúcsmodell esetében!
 • Full Carbon endurance aero villa – carbon nyak!
 • Vázba rejtett teljes kábelezés
 • UCI által hitelesítve
 • Fejlett rezgéselnyelő technika - hosszú távokon is kényelmes

 

Mérete:

 • Vízszintesen mért felsőcső-hossza 54cm
 • Magasított nyeregbilincs pereméig mérve 55,5cm
 • Fejcső magassága 14,5cm

 

Váltás:

Full CAMPAGNOLO ATHENA CARBON 2x11 rendszer

 • ATHENA 11 CARBON fékváltókarok (karbon fékkar és váltótest, titán csavarok)
 • ATHENA 11 CARBON hátsó váltó (karbon kanál és váltótest, titán csavarok)
 • ATHENA 11 első váltó (karbon és titán terelőlap, titán csavarok)
 • ATHENA 11 fogaskoszorú
 • ATHENA 11 lánc

 

Hajtás:

Csúcs FSA SL-K CARBON (Wilier Special Edition) integrált 2x11 hajtómű

 • FSA CNC 50-34T 2x11 lánctányérok
 • FSA csúcs hajtás csapágyszett

 

Fékezés

FSA / WILIER (Wilier Special Edition) könnyített féktestek

 

Kormányzás:

Csúcs FSA SL-K CARBON (Wilier Special Edition) SHALLOW DROP Alloy ergonómikus hajlítású kormány

Csúcs FSA SL-K CARBON (Wilier Special Edition) kormányszár

Csúcs FSA (Wilier Special Edition) kormánycsapágy

 

Nyereg rész:

Csúcs FSA SL-K CARBON (Wilier Special Edition) nyeregcső

SELLE ITALIA SL nyereg, vagy

- a fotón látható csúcs PROLOGÓ X NAGO EVO Ti nyereggel +20eFT

 

Kerekek:

MICHE RACE CAMPAGNOLO kompatibilis kerekek, vagy

1. a CAMPAGNOLO SHAMAL ULTRA carbon agyas csúcs alu kerékszettel +160eFT

2 a fotókon látható 1MFT-os csúcs CAMPAGNOLO BORA ULTRA TWO CULT kerámia-csapágyas, Aero magas full carbon kerékszettel +320eFT

 

Fotók szerinti keveset futott gyönyörű szép országúti kerékpár!

 

 

+INFO

 

A Monte Grappa lábánál fekvő csodaszép völgyet majd’ minden évben meglátogatja a Giro d’Italia, és pont itt készülnek 1906 óta a Willier kerékpárok. Mind a magas hegyek szeretete, mind a versenyzés a patinás olasz márka vérében van, minden kerékpárjuk tükrözi a lelkesedést és a „Wilier életérzést”. Maga a név egy betűszó, ‘W(viva) I’Italia liberata e redenta,’, azaz „Éljen örökké a szabad olasz nemzet!”

 

A GRAN TURISMO a teljesítménycentrikus országúti túrázók számára készült, a WILIER elsősorban Gran Fondo országúti maratonversenyekhez ajánlja. A széles kínálatban technikai szempontból félúton helyezkedik el a profi versenyzésre kínált Cento és az ár-érték bajnok XP sorozat közt. Ennek megfelelően felső kategóriás karbon technológiát alkalmaz amatőr versenyzőknek, igényes hobbikerékpárosoknak. A GRAN TURISMO merevséget és komfortot garantáló konstrukció magas színvonalú, nagy szakítószilárdságú 46TON UD karbonszövetből készül ZnO Nanoparticle gyantával. Fontos újítás még a Razor Edge Design csőprofilok alkalmazása, amely speciális keresztmetszetekkel rendelkezik, továbbá azon területekre csoportosítja át a fejlett szövetet, amely nagyobb terhelésnek van kitéve. Végetül a láncvillák is aszimmetrikusak, így fokozva a stabilitást a súly növelése nélkül. A GRAN TURISMO a kiszámítható irányítást és a biztonságot helyezi előtérbe az agilitással szemben. Végezetül az ár/érték arányból ennél a bicajnál az utóbbi dominál!

 

Felhasználás szempontjából a GRAN TURISMO a WILIER „endurance” országúti modellje, vázgeometriája viszont majd’ milliméterre megegyezik a Cento1 csúcsmodellével. A vázgeometria nem egy pocakos hobbikerekest vesz alapul, hanem egy fitt amatőr versenyzőt, így a homlokcső nem tornyosul a bicajos előtt, a testhelyzet "kényelmesen sportos". Ezáltal a GRAN TURISMO tökéletesen alkalmas „Gran Fondo” versenyzésre. A mai piaci kínálatot elárasztó "komfort országúti" kerékpárokhoz képest ellenben lényegesen magasabb technikai színvonalat, jobb alapanyagot kínál, valójában egy profi versenykerékpár „kényelemre hangolt" változata. És ami még nagyon fontos: a fejlesztők a különböző méretekhez egyedi vázgeometriát terveztek, így nem kell kompromisszumot kötni sem az átlagnál alacsonyabbaknak, sem az égimeszelőknek!

 

A vázszett az út apróbb rezgéseit jól csillapítja, a GRAN TURISMO nyergében - a magas színvonalat képviselő vérbeli olasz CAMPAGNOLO ATHENA Carbon 2x11 fokozatos szettel és homogén felső kategóriás FSA SL-K CARBON felszereltséggel párosítva - sem a kilométerek, sem az emelkedők nem jelentenek akadályt!

 

Márkainfó:

A WILIER gyárat 1906-ban alapították, így az egyik legrégebbi márka a kerékpáriparban. 1946-tól Wilier Triestina néven szerepel a nemzetközi kerékpárkínálatban, a nemrégiben elhunyt legendás versenyző, Fiorenzo Magni idejében vált világhírűvé, a legutóbbi években pedig Marco Pantani, illetve a Lampre olasz sztárjai, Cunego, Petacchi és Scarponi öregbítették hírnevét. Habár a Lampre profi csapattal az együttműködés 2013-ban véget ért, az olaszok hamar új partnerre leltek a Pro Continental Columbia Coldeportes gárdája személyében a bombatehetség Duarté-val az élükön. Az egykor kiváló acélvázakat mára már a Wiliernél is a rendkívül könnyű és stabil szerkezetet alkotó karbonszálas alapanyag váltotta fel, az olasz gyártó egy forradalmi gyártástechnológiával, a szénszálas szerkezetet kitöltő Nanoparticles Zinc Oxide gyantával és a tökéletesen egyenletes szálelrendezést biztosításával emelkedik ki a konkurensek közül. A technológia alkalmazásának köszönhetően a vázanyag szakítószilárdság mutatója a legjobbak közé tartozik a világon.

Hozzáadva tegnapelőtt, 13:41
Látogatók: 83
SOS MA 520e KP! GYÖNYÖRŰ CSÚCS WILIER GRANTURISMO CARBON 2x11 GRAN FONDO SOS MA 520e KP! GYÖNYÖRŰ CSÚCS WILIER GRANTURISMO CARBON 2x11 GRAN FONDO SOS MA 520e KP! GYÖNYÖRŰ CSÚCS WILIER GRANTURISMO CARBON 2x11 GRAN FONDO SOS MA 520e KP! GYÖNYÖRŰ CSÚCS WILIER GRANTURISMO CARBON 2x11 GRAN FONDO SOS MA 520e KP! GYÖNYÖRŰ CSÚCS WILIER GRANTURISMO CARBON 2x11 GRAN FONDO