SOS MA 540e! 58 SPECIALIZED TARMAC SL5 CF 2x11

Itt a Bikemag-on hirdetett kerékpárjaink telefonos egyeztetést követően hétfőtől vasárnapig, 10h-19h között megtekinthetők!

 

+36209696009

 

apro@kerekparkell.hu

 

 

Újabb szériás SPECIALIZED TARMAC SL5 ULTEGRA 2x11 országúti kerékpár sürgősen eladó!

 

Vázszett:

SPECILAIZED TARMAC SL5 CARBON Fact10r

  • FACT 10r fejlett carbon szövet
  • Vázban elvezetett teljes kábelezés
  • Vázba rejtett PF30 carbon hajtás-csapágyház
  • Vázba rejtett nyeregcső-rögzítés
  • Di2-kompatibilitás
  • UCI versenycertifikáció

 

Mérete:

Rajta lévő matrica szerint 58

Vízszintes felső-cső hossza 58,3cm

Nyeregbilincsig mérve 55cm

Fejcső magassága 19cm

 

Váltás:

Full SHIMANO ULTEGRA 6800 2x11 rendszer:

  • ULTEGRA 6800 Carbon 2x11 fékváltó-karok
  • ULTEGRA 6800 2x11 átdobó
  • ULTEGRA 6800 11s Carbon kanalas hátsó váltó

 

Hajtás:

SHIMANO ULTEGRA 6800 2x11 hajtómű

 

Fékezés:

SHIMANO ULTEGRA 6800 féktestek

 

Kormányzás:

SPECIALIZED SHALLOW DROP Alloy ergonómikus hajlítású kormány

SPECIALIZED 3D Forged Alloy kormányszár

 

Nyereg rész:

SPECIALIZED Carbon nyeregcső

SPECIALIZED Toupe nyereg

 

Kerekek:

SPECIALIZED ROVAL AXIS kerekek, vagy

1. SPECIALIZED ROVAL FUSEE SL top-1 alu kerekekkel +50eFT

2. SPECIALIZED ROVAL SLX 24 top-2 alu kerekekkel +80eFT

3. a fotókon látható BONTRAGER AEOLUS 5 magas carbon peremes kerékszettel +150eFT

 

Néhány alkalommal próbált bemutatótermi / tesztkerékpár!

 

+INFO

 

A McLaren közreműködésével teljes egészében újratervezett SPECIALIZED TARMAC SL5 elképesztően magas technikai színvonalat kínál. Bemutatása óta több mint 500 alkalommal haladt át elsőnek a célvonalon a WorldTour versenyeken: ezzel a ténnyel nehéz vitatkozni. Az itt látható SPECIALIZED TARMAC SL5 egyértelműen a legsikeresebb országúti kerékpár, amely valaha született!

 

Mitől olyan jó az TARMAC SL5, miért választják a versenyzők az aerodinamikus Venge vagy a rezgéscsillapítóval ellátott Roubaix helyett? Elsősorban a hatékonysága, stabilitása és pehelykönnyű súlya miatt, amelyek tulajdonságok kétségtelenül sokat nyomnak a latba. A már-már hihetetlen méretű OSBB integrált carbon középcsapágyház minden wattot a kerekek felé továbbít, semmi nem veszik el a váz hajlongásával. A váz eleje hasonlóképpen masszív, ezáltal az irányítás is egyedülállóan pontos. Nem véletlen, hogy WorldTour sztárok világbajnoki címek, körversenyek és a klasszikusok sorát zsebelték be nyergében: Alberto Contador, Fabio Aru, Vincenzo Nibali és Peter Sagan egyértelműen a TARMAC SL5 modellt részesíti előnyben.

 

A csúcsteljesítményhez elengedhetetlen a FACT 10r nagy szakítószilárdságú karbonszövet, amely alacsony tömeg mellett is rendkívül stabil szerkezetet alkot. A „Rider First Engineered” technológia pedig minden vázméret esetében azonos objektív és szubjektív „érzetet” biztosít: merevség, kényelem, kezelhetőség tekintetében egyaránt. A Specialized minden egyes méretet külön "modellként" tervezett, különböző karbonszálakat és layup-okat használt.

 

Habár mi amatőrök nem tudunk olyan erőt kifejteni, mint a profik, a Tarmac SL5 már az első kilométereken érezhetően könnyű, agilis, és jól gyorsítható, tényleg élmény vele a mászás.35-40 km/h környékén érezhetően könnyebben hajtható, a kerékpár karaktere kifejezetten inspirál a nagyobb teljesítményre. A rövidebb emelkedőket önkéntelenül is kiállva sprintelve támadja az ember. Lefelé közvetlen irányíthatóságot tapasztalhatunk, tökéletesen követi az ívet, és ha apró korrekcióra van szükség, akkor sincs dráma. Ez tényleg egy nagyon jól eltalált váz, a teljesítményorientált bicajosok fegyvere!

 

Márkainfó:

Ma a Specialized a kerékpáros világ egyik legismertebb márkája, számos profi országúti és MTB csapat beszállítója, nevét, termékeit jelentős kultusz övezi. A négy évtizeddel ezelőtt alapított Specialized sikertörténetét a folyamatos innovációnak köszönheti, és ami a legjobb, hogy ugyanazokkal a bringákkal hajthatunk, amelyek nyergében olimpiai bajnoki, világbajnoki címeket szereztek, illetve legendás körversenyeket nyertek az utóbbi években!

Hozzáadva 34 napja
Frissítve 13 napja
Látogatók: 399
SOS MA 540e! 58 SPECIALIZED TARMAC SL5 CF 2x11 SOS MA 540e! 58 SPECIALIZED TARMAC SL5 CF 2x11 SOS MA 540e! 58 SPECIALIZED TARMAC SL5 CF 2x11 SOS MA 540e! 58 SPECIALIZED TARMAC SL5 CF 2x11 SOS MA 540e! 58 SPECIALIZED TARMAC SL5 CF 2x11