SOS MA 550e! CSÚCS SPECIALIZED CARBON DURA 2x11

Itt a Bikemag-on hirdetett kerékpárjaink telefonos egyeztetést követően hétfőtől vasárnapig, 10h-19h között megtekinthetők!

 

+36209696009

 

apro@kerekparkell.hu

 

 

2MFT-os SPECIALIZED AMIRA PRO CARBON DURA ACE top kategóriás országúti kerékpár sürgősen eladó!

 

Vázszett:

SPECIALIZED AMIRA PRO FACT 10r (TARMAC)

  • Specialized FACT 10r full carbon szövet
  • FACT construction
  • Women's Competitive Geometry
  • Tapered carbon fejcső
  • Tapered Fact Full Carbon első villa
  • Vázban elvezetett teljes kábelezés
  • OSBB integrált carbon hajtás csapágyház

 

Mérete:

Felső cső hossza vízszintesen 53,7cm

Fejcső magassága 14,5cm

Nyeregbilincsig mérve 49cm

 

Váltás:

Full SHIMANO DURA ACE 9000 2x11 csúcs rendszer:

  • DURA ACE 9000 Carbon 2x11 fékváltók
  • DURA ACE 9000 Carbon kanalas 11s hátsó váltó
  • DURA ACE 9000 2x11 első váltó

 

Fékezés:

SHIMANO DURA ACE 9000 féktestek

 

Hajtás:

PRAXIS WORKS BB30 2x11 hajtómű, vagy

- a SPECIALIZED FACT 11r Carbon 2x11 csúcs hajtással +45eFT

 

Kormányzás:

SPECIALIZED Shallow Band SL Alloy ergonomikus hajlítású kormány

SPECIALIZED Pro SL kormányszár

 

Nyereg rész:

SPECIALIZED Fact Carbon nyeregcső, vagy

- a csúcs S-WORKS FACT carbon, 20mm offset, 27.2mm nyeregcsővel +10eFT

 

SPECIALIZED BODY GEOMETRY OURA Titanium pálcás extra kényelmes csúcs nyereg

 

Kerekek:

SPECIALIZED ROVAL AXIS kerekek, vagy

1. 300eFT-os ROVAL SLX 24 kerékszettel +110eFT

2. a fotókon látható 800eFT-os csúcs ZIPP 404 full carbon szingós aero szettel +320eFT

 

Néhány alkalommal próbált bemutatótermi / tesztkerékpár!

 

 

+INFO

 

Nem is lehetne jobb reklám ennek a fantasztikus, speciálisan hölgyek és 180cm alatti testmagasságú kerékpárosok számára tervezett Amira SL4 Pro Race országúti kerékpárnak annál, hogy a világbajnok is egy ilyen modellt hajt! A profi női mezőny legsikeresebb csapata, a Boels-Dolmans a mezőnyversenyeken a legendás Specialized Tarmac alapjaira épített Amira modellt részesíti előnyben. Az itt meghirdetett Amira Pro Race könnyű, agilis, jól gyorsítható, élmény vele a mászás, és szinte telepatikus módon reagál a megindulásokra. A cél érdekében az amerikai márka fejlett technológiák sorával látta el az Amirát. A váz FACT 10r carbon szövetből készül FACT szerkezeti kialakítással. A Tarmac SL4-től annyiban tér el, hogy Women's Competitive Geometry - azaz speciálisan hölgyek számára optimalizált - karbon felépítést és vázgeometriát kap, minden egyéb tekintetben azonos. Nemcsak hölgyek számára lehet eme vázgeometria előnyös, hanem bármilyen nemű alacsony, relatíve rövid felsőtestű kerékpáros jobban érzi rajta magát, nagyobb kényelemben biztosabban irányíthatja a bicajt.

 

A felszereltség tekintetében nem is pazarolnánk a szuperlatív jelzőket a non-plus-ultra Shimano Dura Ace 2x11 szettre, ellenben érdemes megemlíteni a kisebb termethez passzoló kormánygeometriát és a Body Geometry Oura Expert Gel hollow Titanium pálcás nyerrget, amely ugyancsak a komfortot helyezi előtérbe. Ilyen "spéci cuccok" nem kaphatók bármely kerékpár kereskedésben! Említsük még meg, hogy az Amira SL4 volt 2016-ban az év kerékpárja, ennél átgondoltabb modell ebben a szegmensben nemigen született.

 

Márkainfó:

Ma a Specialized a kerékpáros világ egyik legismertebb márkája, számos profi országúti és MTB csapat beszállítója, nevét, termékeit jelentős kultusz övezi. A négy évtizeddel ezelőtt alapított Specialized sikertörténetét a folyamatos innovációnak köszönheti, és ami a legjobb, hogy ugyanazokkal a bringákkal hajthatunk, amelyek nyergében olimpiai bajnoki, világbajnoki címeket szereztek, illetve legendás körversenyeket nyertek az utóbbi években! A speciálisan női vonalat is nagyon komolyan veszik, amire jobb példát keresve sem találnánk az itt látható Amira SL4 Pro Race-nél!

Hozzáadva 12 napja
Frissítve 4 napja
Látogatók: 245
SOS MA 550e! CSÚCS SPECIALIZED CARBON DURA 2x11 SOS MA 550e! CSÚCS SPECIALIZED CARBON DURA 2x11 SOS MA 550e! CSÚCS SPECIALIZED CARBON DURA 2x11 SOS MA 550e! CSÚCS SPECIALIZED CARBON DURA 2x11