SOS MA 580e! ÚJ Hand Made DOMINA SONIC RECORD 11

Itt a Bikemag-on hirdetett kerékpárjaink telefonos egyeztetést követően hétfőtől vasárnapig, 10h-19h között megtekinthetők!

 

+36209696009

 

apro@kerekparkell.hu

 

 

Olasz manufaktúra által kézzel készített 2.2MFT-os csúcs kategóriás DOMINA SONIC CARBON full Campa Record 11 carbon szettel szerelt gyönyörű országúti kerékpár sürgősen eladó!

 

Vázszett:

Csúcs DOMINA SONIC T1000 CARBON

 • Tapered fejcső
 • HR40 T1000 Torayca csúcs carbon vázanyag
 • Vázba rejtett teljes kábelezés
 • Di2 elektromos váltó kompatibilis
 • Túlméretes pressfit carbon hajtás csapágyház

 

Mérete:

Vízszintes felső-cső hossza 56,5cm

Nyeregbilincs tetejéig mérve 58cm

Fejcső magassága 18cm

 

Váltás:

Full CAMPAGNOLO RECORD 11 2x11sp szett

 • RECORD Carbon 11 fékváltó karok
 • RECORD Carbon 11 első átdobó
 • RECORD Carbon 11 hátsó váltó
 • RECORD 11-28 fogsor
 • RECORD 11s lánc

 

Hajtás:

CAMPAGNOLO RECORD Carbon 11 hajtómű

 • 50/34T kiosztás
 • 172,5 karhossz
 •  

Fékezés:

CAMPAGNOLO RECORD 11 Skeleton könnyített féktestek

 

Kormányzás:

RITCHEY WCS Superlogic ergonomikus hajlítású kormány

RITCHEY WCS 4Axis670 kormányszár

 

Nyereg rész:

RITCHEY CARBON Superlogic nyeregcső

SAN MARCO Magnese pálcás nyereg

 

Kerekek:

MAVIC AKSIUM kerekek, vagy

1. MAVIC KSYRIUM ELITE szettel +50eFT

2. a fotókon látható 460eFT-os csúcs MAVIC KSYRIUM 125 Limited Edition carbon agyas kerekekkel +220eFT

 

Néhány alkalommal próbált bemutatótermi / tesztkerékpár!

 

Fotók szerint mért súlya 6.65kg!

 

+INFO

 

A Domina vázakat Rovereto-ban, a Garda-tó és Bolzano közti, a Dolomitok lábánál fekő gyönyörű kisvárosban készítik, ahol többek közt Francesco Moser is működtetett kerékpárgyártó üzemet. A márkát misztikus kultusz övezi, reklámozni sem nagyon kell: a "titok ismerői" megteszik ezt a márka helyett is. Ami még megkülönbözteti Domina vázakat a konkurens olasz kismanufaktúrák kínálatától, hogy az üzleti modell nem egy kereskedelmi tevékenyég, amire a tulajdonosok csapatot építettek, hanem pont fordítva: adott volt egy Pro Continental csapat, amelynek kerékpárigényei indították útnak eme különleges vállalkozást. Talán említeni sem kell, hogy minden váz helyben, Rovereto-ban készül, nem Távol-Keletről importált cucc, A fejlesztést egy lelkes mérnökpáros végzi, a Domina versenyzők igényei szerint. Ami a versenyeken is bevált, az kis szériában tovább gyártják. Ez a különleges üzleti stratégia megmutatkozik a vázkínálatban is, lévén lényegében három országúti modell kínálnak, egy aero, egy súlyra kihegyezettet és egy időfutam gépet. A csapatnak nincs szükség egyébre!

http://www.dominabike.it/default.asp

 

Az alkalmazott csúcstechnikát a Domina "Overcarbon-nak" nevezte el, de a lényeg nem ez, hanem az, hogy semmin sem spórolnak, maximális figyelem mellett egyenként készítik a vázakat. Ha párhuzamot szeretnénk húzni, ott a Cervélo R5, amely készül mind Tajvanon, mind Kaliforniában: az utóbbi „Project California” névre hallgat, kapja a csúcstechnikát és 150 grammal alacsonyabb tömeget. Ezt a színvonalat kizárólag egyedi, kismanufakturális módszerekkel lehet megvalósítani, tömegtermelésben nem. A Domina pedig csak a csúcskínálatra rendezkedett be, a tömegtermelést hagyja a többi márkának! Jelmondatuk: megbízhatóság - innováció - kutatás – formabontó!

 

Az itt meghirdetett Sonic modell a „gramm-mániás” modell, moncoque felépítéssel a legnagyobb szakítószilárdságú szövetből, ami elérhető. Emellett alacsony és áramvonalas építésű versenygép, a legtöbb versenyre ideális választás. A méretválaszték is máshogy alakul, mint a többi gyártó esetében: lévén egyedi megrendelésre készülnek a vázak a kerékpáros igényei szerint. Mindent összevetve abszolút prémium kidolgozás és "Hand Made in Italy" pedigré mellett a technikai tartalom is benne van a Domina kerékpárokban: tapered fejcsővel, Di2 elektromos váltó kompatibilissal, Press-fit középrész rendelkezik, és a bowdenek is a vázon belül futnak. Nekünk a Domina-féle kerékpárkészítői hozzáállás a szívünk csücske!

Hozzáadva 10 napja
Frissítve 4 napja
Látogatók: 92
SOS MA 580e! ÚJ Hand Made DOMINA SONIC RECORD 11 SOS MA 580e! ÚJ Hand Made DOMINA SONIC RECORD 11 SOS MA 580e! ÚJ Hand Made DOMINA SONIC RECORD 11 SOS MA 580e! ÚJ Hand Made DOMINA SONIC RECORD 11 SOS MA 580e! ÚJ Hand Made DOMINA SONIC RECORD 11