SOS MA 620e KP! CSÚCS PINARELLO DOGMA F8 AERO CARBON akár egyben is!

Itt a Bikemag-on hirdetett kerékpárjaink telefonos egyeztetést követően hétfőtől vasárnapig, 10h-19h között megtekinthetők!

 

+36209696009

 

[email protected]

 

 

1,5MFT-os Tour-győztes csúcs PINARELLO DOGMA F8 országúti kerékpár vázszett sürgősen eladó!

 

Vázszett:

Csúcs PINARELLO DOGMA F8 váz

PINARELLO /TEAM SKY/JAGUAR közös fejlesztés

 • Világ legerősebb és legdrágább Torayca T1100HM1K Dream Carbon szövet
 • IRC THINK2 Di2 / EPS elektromos váltószett kompatibilis
 • Aerodinamikus vázforma NASA által fejlesztett KAMM „Flatback Profiles” csőprofilok
 • Aszimmetrikus támvilla-kialakítás
 • Aero Tapered fejcső
 • ONDA Torayca T1100HM1K Carbon monocoque villa
 • Carbon Air 8 Aero F8-specifikus nyeregszár
 • Twin Force Aero, rejtett nyeregszár-bilincs
 • UCI verseny-certifikáció
 • 3 Tour-győzelem (Wiggins/Froom) + több, mint 100 Pro Tour versenyzőzelem
 • Az ugyancsak Dogma 65.1 utódja

 

Mérete:

Gyártó táblázata és a kerékpár alvázszáma szerint is 55

 • Vízszintesen mért felső-cső hossza 55,7cm
 • Rejtett nyeregrögzítésig mérve 53cm
 • Fejcső magassága 15,8cm

 

Vázszett tartalma:

váz + villa + kormánycsapágy + nyeregcső (nyeregpálca alsó U elem nélkül) + nyeregcső rögzítés

 

Igény szerint komplett kerékpárként is kalkuláltatható aktuálisan raktárunkon lévő SHIMANO - SRAM - CAMPAGNOLO szettekkel...!

 

Fotók szerinti szép újszerű állapotban van!

 

Garantáltan eredeti, tiszta előéletű , igény esetén alvázszáma alapján PINARELLO-nál leinformálható.

 

 

+INFO

A Pinarello a Tour de France-ok királya, a verseny történetében a legtöbb győzelmet a treviso-i márka kerékpárjain nyerték! Ma már a csúcstechnikát a karbonszerkezetek jelentik, ezen belül a Jaguár autómárkával kooperációban folynak a gyártástechnológiai és aerodinamikai fejlesztések. A legújabb hi-tech modellsorozaton már nem a jól megszokott patinás név szerepel, hanem a 2010-es évek legsikeresebb kerékpármárkája, a "Dogma".

 

A körversenygyőzelmeket immár zsinórban szállítja a Dogma. Minden a mindenki által jól ismert 60.1, majd 65.1 modellel kezdődött, amelynek nyergében először Bradley Wiggins, utána Chris Froome zsebelt be 1-1 Tour-t. Majd jött egy világbajnoki cím és egy olimpiai arany. Egy ilyen legendás modellt nem volt könnyű űberelni. A Pinarello és a Jaguár a legjobb szakemberekkel és a legfejlettebb eszközök bevetésével (kereskedelemben nem kapható számítógépes szoftver és szélcsatorna) a klasszikus modell teljes újra tervezésébe fogott: az eredmény az itt látható Dogma F8!

 

A F8 névben az "F" a cégalapító Fausto "Nani" Pinarello-nak állít emléket, a Dogma 8. iterációja ízig-vérig Pro Tour kerékpár. Először is 120 grammal könnyebb, mint elődje, így lényegében bármely top alkatrészcsoporttal szerelve a 6,8 kg-os UCI minimális súlyhatáron belül marad. Valójában a fejlesztés nem a grammok lefaragásáról szólt, ez legfeljebb váratlan bónusz. A projekt fő mozgatórugója a sebesség növelése, illetve a stabilitás fokozása volt. Először is a csőformák FlatBack kialakítást kaptak, amely a repüléstechnikából ismert (NASA) "Kammtail" egy fejlett változata. Az F8-ast ugyanabban a szélcsatornában fejlesztették, tesztelték, mint a Jaguár versenyautókat (beleértve F1!), erre új technológiát dolgoztak ki "EXA PowerFLOW Aerodynamic Simulation" néven. Az eredmény elképesztő 47% aerodinamikai előny - 6,4% a bicajossal együtt - az 65.1 modellhez képest.

 

A stabilitás fokozása érdekében a karbon szövetanyag is fejlettebb, a Torayca T1100 1k Dream Carbon minden idők legnagyobb szakítószilárdságát biztosító karbonszál-típusa. A japán specialista kifejezetten a Pinarello/Jaguár kooperáció számára fejlesztette, más márkák néhány évig nem alkalmazhatják! Ennek köszönhetően a Dogma F8 precíz irányítása és erőátvitele elképesztő, egyértelműen hozzájárulva a profi versenyzésben elért eredményeknek.

 

Márkainfo:

A Pinarello az egyik legpatinásabb és legnagyobb kultusszal övezett olasz kerékpármárka. A Giovanni Pinarello által 1952-ben alapított trevisói cég a fejlesztések terén mindig is az élvonalban állt, és nem változott ez napjainkban sem. Miguel Indurain ugyanúgy Pinarellót hajtott mind az öt Tour-győzelme során, mint Pedro Delgado, Jan Ullrich, Óscar Pereiro vagy Bjarne Riis, továbbá Alexi Grewal is ezzel a márkával lett olimpiai bajnok. Több éve a Tour de France győztes Sky országúti csapat szponzora (Bradley Wiggins és Chris Froome), de a korábbi években Movistar kerekesei is a Dolomitok lábánál fekvő cég csodamasináit hajtották győzelemről győzelemre.

Hozzáadva 4 hónapja
Frissítve 16 napja
Látogatók: 1209
SOS MA 620e KP! CSÚCS PINARELLO DOGMA F8 AERO CARBON akár egyben is! SOS MA 620e KP! CSÚCS PINARELLO DOGMA F8 AERO CARBON akár egyben is! SOS MA 620e KP! CSÚCS PINARELLO DOGMA F8 AERO CARBON akár egyben is!