SOS MA 620e! CSÚCS 27,5 CANNONDALE JEKYLL CARBON

Itt a Bikemag-on hirdetett kerékpárjaink telefonos egyeztetést követően hétfőtől vasárnapig, 10h-19h között megtekinthetők!

 

+36209696009

 

apro@kerekparkell.hu

 

 

2MFT-os CANNONDALE JEKYLL CARBON 27,5 enduro fully kerékpár sürgősen eladó!

 

Váz:

Csúcs CANNONDALE JEKYLL HiMOD CARBON 27,5

 • FOX DYAD RT2 kormányról 2 módban vezérelhető csúcs rugóstag
 • 160 / 95mm között állítható rugóút
 • Vázba rejtett BB30 carbon hajtás csapágyház
 • Ballistec HI-MOD Carbon csúcs szövet
 • X12 142 átütőtengely
 • 1.5 Si fejcső

 

Mérete: L

Nyeregbilincsig 48,5cm

Felső cső hossza 62cm

 

Első villa:

Csúcs LEFTY SUPERMAX CARBON 2.0 160 PBR 27,5 teleszkóp

 • AIR levegő ráfújás
 • REBOUND olaj visszaút csillapítás állítása
 • PBR Enduro csillapítás
 • Hybrid Needle Bearing Tech tűgörgős csapágyazás
 • 27,5” specifikus (50mm offset) villageometria
 • 1.5 villanyak
 • 160mm vajpuha rugóút

 

Hajtás:

SRAM S-2210 AM CARBON 2x10 integrált hajtómű

 • BB30A vázba rejtett integrált csapágyszett
 • 36/22T 2x10 lánctányér kiosztás
 • MRP láncvezető

 

Váltás:

 • SHIMANO XT I-Type 2x10 karok
 • SHIMANO XT Shadow Plus 10s láncfeszesség záró karos hátsó váltó

 

Fékezés:

SHIMANO XT IceTech hűtőbordás tárcsafékek

 

Kormányzás:

CANNONDALE C2 Rizer 29er specifikus széles kormány

 

Nyereg rész:

WTB Silverado Race nyereg

CANNONDALE AL 31,6 nyeregcső, vagy

- a fotón látható KS LEVEL INTEGRA Dropper Post kormányról állítható magasságú nyeregcsővel +45eFT

 

Kerekek:

MAVIC CROSSRIDE 27,5 LEFTY / X12 átütős TLR ready alap kerékszett, vagy

- a 300eFT-os csúcs MAVIC CROSSMAX SLR 27,5 kerékszettel +60eFT

 

Fotók szerinti nagyon szép újszerű, műszakilag is teljesen tökéletes állapotban lévő kerékpár!

 

+INFO

 

A Cannondale Jeckyll az egyik legjobb választás az enduro kerékpározás szerelmeseinek. Jérôme Clementz sikert sikerre halmozott egy Jekyll 27.5 Carbon nyergében az Enduro World Series sorozaton, amely Lefty villájával és az innovatív Trunnion Mount geometriaállító rendszerével kiemelkedik a piaci kínálatból.

 

A Cannondale Jekyll 27.5 Carbon 2 már a korszerű 27,5" (650b) kerékméretet kínálja, ennek megfelelő modern vázgeometriával fejlett karbonszövet alapanyagból. A hosszabb váz a laposabb csőszögekkel és rövid kormányszárral a gyors lejtmenetekben rendkívül stabilan viselkedik: legyen a talaj köves, sziklás vagy gyökerekkel tarkított. A váz teljes egészében BallisTec Hi-MOD Carbon szövetből épül fel, kiváló vázmerevséggel, stabilabb és pontosabb irányítással párosítva. A váz forgáspontjai is rendkívül masszívak, a csapágyazás széles, hozzájárulva a fokozott stabilitáshoz. Mindezt olyan technikai megoldásokkal egészítették ki, mint az elől-hátul átütőtengelyes kerékrögzítés, a 1.5 SI fejcső és a BB30 középcsapágyház.

 

A felfüggesztés végtelen, vajpuha mozgását egyedi, fordított működésű FOX DYAD RT2 rugóstaggal biztosítja a nagymúltú amerikai márka. A váz rugóútja kormányról vezérelt karral 160-ról 95 mm-re változtatható. Ez a Cannondale által kifejlesztett Flow és az Elevate üzemmód. A már említett rugóstag már ránézésre sem átlagos. A szokványos technikai megoldásoktól eltérően a háromkamrás DYAD RT2 rugóstagon a lengőkar lenyomásakor a becsúszószár kifele mozdul, a vázban rejtve marad, elhelyezése alacsony, ami jótékony hatással van a súlyelosztásra.

 

Voltaképpen két különböző rugós-tagot építettek egybe, egy kisebb úttal és kisebb átmérővel rendelkezőt mászáshoz, lendületes guruláshoz (Elevate), valamint egy nagyobb úttal rendelkezőt, ami nagyobb átmérőjű, melyet kifejezetten technikás lejtőzésre optimalizáltak (Flow). Mindkét egységnek saját csillapítása van szintén az adott feladatra optimalizálva, a „remote” karral lényegében e kettő tag között váltunk. Ilyen módon a felfüggesztés működése kompromisszummentes lesz mindkét felhasználásnál.

 

A két üzemmód váltásakor a gép geometriája is megváltozik az éppen aktuális felhasználásnak megfelelően (Attitude Adjust Geometry): Elevate módban a villa kicsit beül, és a gép hátulja kiemelkedik, így a vázszögek meredekebbek lesznek segítve a mászást, míg Flow módban a gép lejjebb kerül, a vázszögek csökkennek, hogy az alacsonyabb súlyponttal és a laposabb szögekkel a stabilitást szolgálják.

 

Az elképesztő 160 mm-t mozgó SuperMax PBR 2.0 Lefty villa rendkívül merev, többféle beállítást biztosít, és egy esetleges defekt a kerék kiszerelése nélkül javítható.  A villa „lelke” a hidraulikus PBR Enduro csillapítóegység, amely kifejezetten kemény terepre hangolt, a finom mozgást pedig a Cannondale által szabadalmaztatott Hybrid Needle Bearing Tech tűgörgős csapágyazás biztosítja.

Hozzáadva 39 napja
Frissítve 17 napja
Látogatók: 291
SOS MA 620e! CSÚCS 27,5 CANNONDALE JEKYLL CARBON SOS MA 620e! CSÚCS 27,5 CANNONDALE JEKYLL CARBON SOS MA 620e! CSÚCS 27,5 CANNONDALE JEKYLL CARBON SOS MA 620e! CSÚCS 27,5 CANNONDALE JEKYLL CARBON SOS MA 620e! CSÚCS 27,5 CANNONDALE JEKYLL CARBON