SÜRGŐS 155! CSÚCS 54 Di2 SUPERSIX HiMOD CARBON váz

Újszerű Cannondale csúcs Supersix HiMod Carbon Di2 ready vázszett sürgősen eladó!

- Tapered fejcső

- Vázban elvezetett Di2 kábelezés

- HiMOD CARBON csúcskategória

- Váz tartozéka a CANNONDALE SUPERSIX Carbon kormánycsapágy szett és a nyeregbilincs

 

Mérete: 54 M

Nyeregbilincsig 55cm

Felső cső hossza 54cm

 

Vázszett tartalma:

Váz+villa+nyeregbilincs+kormány csapágy

 

Akit mélyebben érdekel a technológia és a márka...

Amikor a Cannondale SuperSix modellről beszélünk, fontos tudni, hogy a bringát olyan top sztárok hajtották az évek során a profi mezőnyben Basso, Nibali és Sagan. Ami még meglepőbb, hogy szinte minden versenyen, bármilyen körülmények között ezen láthattuk őket. Nem volt szükség külön aero, vagy hegyi team bike-ra, a SuperSix a szakasz elejétől a végéig ideális versenygépnek bizonyult. Könnyű, merev, és még kényelmes is. Harmonikus váz, amire egyszerűen jó ráülni, nem nehéz megszokni.

 

Számos technikai újítás szerepel a versenyfelhasználásra optimalizált csúcs SuperSix HiMod 2 modellváltozatban. A karbon alapanyag a továbbfejlesztett, a lehető legnagyobb szakítószilársággal rendelkező BallisTec HiMod 2, a hátsó vázháromszög aszimmetrikus, a középcsapágy a Cannondale egyik új fejlesztése, a Beatbox, a támvillák pedig a kényelem fokozása céljából homokóraformát követnek. Elképesztő, hogy mi mindent beleadott a pennsylvaniai márka ebbe a modellbe, amely a versenysportban már bőven bizonyított!

 

A technikai újítások terén mindig is az élvonalban jár a pennsylvaniai cég: a kerékpáripar neki köszönheti a túlméretes alucsövekből készült vázak tökéletesítését, több évtizeden keresztül a legkönnyebb, legstabilabb kerékpárokat egyértelműen a Cannondale kínálta. Az alkatrészek tervezése terén is több forradalmi újítást hoztak: ilyen például a túlméretes középcsapágytengelyek kifejlesztése (BB30-szabvány), illetve az ehhez tartozó üreges hajtóművek gyártása. A Cannondale nem a múlt érdemeiből, hírnevéből próbál megélni: folyamatos innovációval továbbra is a kerékpáripar egyik vezető márkája.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hétfőtől vasárnapig, a hét minden napján 9h-21h között kerékpárjaink megtekinthetők, átvehetők, de előtte telefonos egyeztetés szükséges!

+36304525352

hirdetes@szigetkerekpar.hu

Köszönettel, SZKP csapata!

Hozzáadva 2 hónapja
Látogatók: 192
SÜRGŐS 155! CSÚCS 54 Di2 SUPERSIX HiMOD CARBON váz SÜRGŐS 155! CSÚCS 54 Di2 SUPERSIX HiMOD CARBON váz SÜRGŐS 155! CSÚCS 54 Di2 SUPERSIX HiMOD CARBON váz SÜRGŐS 155! CSÚCS 54 Di2 SUPERSIX HiMOD CARBON váz SÜRGŐS 155! CSÚCS 54 Di2 SUPERSIX HiMOD CARBON váz