SÜRGŐS 210! S 51 ÚJ 2018 FOCUS IZALCO RACE CARBON

550eFT-os vadonatúj 2018 FOCUS IZALCO RACE kis méretű országúti váz-szett sürgősen eladó!

 

Váz-szett:

FOCUS IZALCO RACE Di2 Ready 2018

- Carbon SL

- caliper, Pressfit 86 BB

- 130mm quick release dropouts

- Di2 ready

-  Vázba rejtett fék kábelekzés

- Vázba rejtett váltó-bovden kábelezés

- Tapered fejcső

 

Mérete a rajta lévő matrica szerint:

S / 51cm

 

Váz tartalma:

- Váz

- Első villa

- Kormánycsapágy szett

- Nyeregcső bilincs

 

Igény van Shimano Hollowtech II Pressfit hajtás csapágyunk is +8eFT-ért bene maradhat.

 

Igény esetén kész kerékpárként az egyeztetésnek megfelelően (105/Ultegra/RED stb) is átvehető!

 

Teljesen vadonatúj és karcmentes!

 

Akit mélyebben érdekel a technológia és a márka...

A Focus Izalco Race a közkedvelt német kerékpármárka versenyzésre termett típusának amatőr használatra adaptált változata, a megcélzott réteg igényeihez legjobban passzoló vázgeometriával, kényelmi adottságokkal. Mindemellett a profi versenysport világából is ellesett a "Race" egyet 's mást: a hajtáshatékonyság kiváló, és a vázszett tömege is alacsonyabb, mint a legtöbb gyártó másodvonalbeli modelljei esetében.

 

Az Izalco Race esetében a német mérnökök nem sok engedményt tettek. A modellnév kötelez, így a „Race" a profi változathoz hasonlóan dinamikus, irányítása, menettulajdonságai ugyancsak a profik sportolók követelményei szerint lettek kialakítva. Amatőr versenyzésre tehát jobb fegyvert nem is választhatnánk: a kerékpár gyors és stabil. A belső bowdenezésnek köszönhetően a légellenállási mutatók is elsőrendűek. Az itt látható 2018-askiadású, legújabb Focus Izalco Race vázszett egy álomszintű országúti masina alapját jelentheti, a patinás német márka kompromisszum-mentes tervezői és gyártási hozzáállásával hosszú távon élvezhetjük hatékonyságát és kényelmét.

 

A World Tour versenyeken egyre jobban szerepelnek a francia profi bicajosok, például Jean-Christophe Péraud (Ag2r-La Mondiale) összetettben második lett a Tour de France-on, amíg ugyanott Thibaut Pinot a dobogó harmadik fokára állhatott fel. Az Ag2r az utóbbi években a rendkívül népszerű német Focus márka kerékpárjait használja, a sikerét Péraud az Izalco modellcsalád "MAX" változatával érte el. Ugyanarról a gyártósorról, ugyanazokkal a sablonokkal készül az itt látható "Race CF", SSPS méretspecifikus-felépítéssel, így minden bicajos ugyanolyan kényelmet és irányíthatóságot élvezhet, akár 160 cm magas, akár hórihorgas égimeszelő.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hétfőtől vasárnapig, a hét minden napján 10h-19h között kerékpárjaink megtekinthetők, átvehetők, de előtte telefonos egyeztetés (9h-21h) szükséges!

 

+36304525352

 

hirdetes@szigetkerekpar.hu

 

Köszönettel, SZKP csapata!

Hozzáadva 39 napja
Látogatók: 139
SÜRGŐS 210! S 51 ÚJ 2018 FOCUS IZALCO RACE CARBON SÜRGŐS 210! S 51 ÚJ 2018 FOCUS IZALCO RACE CARBON SÜRGŐS 210! S 51 ÚJ 2018 FOCUS IZALCO RACE CARBON SÜRGŐS 210! S 51 ÚJ 2018 FOCUS IZALCO RACE CARBON SÜRGŐS 210! S 51 ÚJ 2018 FOCUS IZALCO RACE CARBON