SÜRGŐS 335! M-es eredeti CIPOLLINI RB800 vázszett

Új állapotú abszolút kuriózum M CIPOLLINI RB800 prémium kategóriájú vázszett sürgősen eladó!

 

M CIPOLLINI RB800

- "Hand Made in Italy", abszolút prémium kategória!

- Tapered fejcső

- vázban elvezetett kábelezés

- Di2 kompatibilis

- MCIPOLLINI BB30 carbon hajtás középrész
 

Váz mérete M

Felső cső hossza 54 cm

Nyereg teteje hajtás közepétől a fotó szerinti carbon üléssel / beállítással 71 cm.

 

Állapota karcmentes! Pár száz km-ert próbált mindenén látható új állapotban van!

 

Igény esetén SHIMANO DURA ACE / SRAM RED 22 / CAMPA SUPER RECORD 11 szettel is kérhető menetkészre szerelve!

 

Akit mélyebben érdekel a technológia és a márka...

A Cippolini vázakat misztikus kultusz övezi, reklámozni sem nagyon kell: a "titok ismerői" megteszik ezt a márka helyett is. Ami még megkülönbözteti Cippolini vázakat a konkurencia kínálatától: nem Kínában, hanem Boszniában és Verona mellett készítik. A fejlesztés, a gyártás egy része, valamint a festés egyaránt egy "valódi" olaszországi manufaktúrában történik. A legendás “Oroszlánkirály” cége tényleg egyedi a mai kerékpáriparban!

 

A Mario Cipollini nevével fémjelzett gyárról tudni kell, hogy tulajdonosa karbon termékek ipai szinten történő gyártásával foglalkozik, és nem a kerékpározás területéről származik a jövedelem jelentős hányada. Például a DMT cipők talpa is ezekben az üzemekben készül! A Bardiani és a Vini Fantini profi gárdája a Cipollini RB1000 valamint RB800 modelleket használták. Az előbbi egy alacsonyabb és áramvonalasabb építésű versenygép, utóbbi egy picit magasabb homlokrésszel és kevésbé áramvonalas vázzal, cserébe kisebb tömeggel rendelkezik. Hirdetésünk tárgya az utóbbi, egyenest a Giro d'italia mezőnyéből!

 

A monocoque váz gyártásához háromféle karbonszövetet is használnak. A méretválaszték is formabontó az RB800 hat méretben kapható, a közepes vázaknál nagyjából csak egy centi különbség van a felsőcsőhosszok között, ami manapság igen ritka, a legtöbb gyártó 4 méretnél többet nem kínál. Az abszolút prémium kidolgozás és "Hand Made in Italy" pedigré mellett a technikai tartalom terén sem volt szűkmarkú az egykori sprintkirály: az RB800 tapered fejcsővel, aerodinamikus vázban elvezetett kábelezéssel, teljes Di2 kompatibilissal, illetve BB30 középrésszel rendelkezik. Ez tehát a versenykerékpárok Ferrari-ja!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hétfőtől vasárnapig, a hét minden napján 9h-21h között kerékpárjaink megtekinthetők, átvehetők, de előtte telefonos egyeztetés szükséges!

 

+36304525352

 

hirdetes@szigetkerekpar.hu

 

Köszönettel, SZKP csapata!

Hozzáadva 39 napja
Látogatók: 105
SÜRGŐS 335! M-es eredeti CIPOLLINI RB800 vázszett SÜRGŐS 335! M-es eredeti CIPOLLINI RB800 vázszett SÜRGŐS 335! M-es eredeti CIPOLLINI RB800 vázszett SÜRGŐS 335! M-es eredeti CIPOLLINI RB800 vázszett SÜRGŐS 335! M-es eredeti CIPOLLINI RB800 vázszett