SÜRGŐS 520! ÚJ SPECIALIZED TARMAC PRO TOUR 2x11

1,8MFT-os kipróbált új (bemutatótermi) SPECIALIZED TARMAC PRO FACT 10r CARBON gyönyörű országúti kerékpár sürgősen eladó!

 

Világbajnoki dizájnnal, ProTour színben! Mindössze 6,7kg!

 

Vázszett paraméterei:

SPECIALIZED SL4 PRO FACT10r TOP carbon vázszett

- "Rider First Engineered" koncepció - vázméret szerinti szövetfelépítés

- Compact Race design geometria

- Fact IS 10r szövet

- Tapered fejcső (1 3/8" Size Specific Lower)

- BB30 integrált carbon középcsapágyház

- Vázban elvezetett kábelezés

- Di2 elektromos szett kompatibilis

- Fact Carbon első villa

- Carbon kormánycsapágy

 

Mérete: táblázat szerint 56 L

 

Felső cső hossza 56cm

Nyeregbilincsig 53 cm

Fejcső magassága 16 cm

 

Váltás:

Shimano Ultegra Carbon 6800 2x11 fékváltókar

Shimano Ultegra 6800 2x11 első váltó

Shimano Ultegra 6800 2x11 hátsó váltó

 

Hajtás:

Shimano Ultegra 6800 2x11 hajtómű, vagy

- Specialized Pro Fact 11r Carbon Ceramic Speed csúcskategóriás hajtóművel +45eFT

 

Fékezés:

Shimano Ultegra 6800 féktestek

 

Kormányzás:

Specialized Expert kormány, vagy

- a fotón látható 100eFT-os csúcs FSA K-FORCE CARBON kormánnyal +25eFT

 

Specialized Expert alloy szár, vagy

- a fotón látható csúcs S-WORKS SL kormányszárral +15eFT

 

Nyereg rész:

Specialized Expert nyeregcső, vagy

- S-WORKS Carbon csúcs nyeregcsővel +15eFT

Specialized Toupe Expert nyereg, vagy

- a fotón is látható mega csúcs FSA K-FORCE CARBON nyereggel +25eFT

 

Kerekek:

FULCRUM Racing S-Four (Specialized custom) kerékszett, vagy

1. ROVAL FUSEE SL top alu kerekekkel +70eFT

2. PANCHO CARBON 40 full carbon csúcs kerékszettel +180eFT

 

Néhány alkalommal próbált bemutatótermi / tesztkerékpár!

 

Akit mélyebben érdekel a technológia és a márka...

A legendás amerikai cég klasszikus országútija - a Tarmac - évek óta a képzeletbeli kívánságlisták élén szerepel. Az SL4 a súlyra "hangolt" csúcs modellvariáns, elsősorban versenyfelhasználásra készül, de az alacsony tömeg, a stabilitás és a kiszámítható, gyors irányítás még egyetlen kerékpárost sem hátráltatott!

 

A legtöbb internetes vélemény szerint a Tarmac SL4 könnyű, agilis, jól gyorsítható, élmény vele a mászás, és szinte telepatikus módon reagál a megindulásokra. A cél érdekében fejlett technológiák sorával lett felvértezve, egyik legfontosabb tulajdonsága mégis az, hogy mind a hét méretben azonos menettulajdonságokkal rendelkezik. Ez a „Rider First Engineered”, amely ugyanolyan kezelhetőséget és érzetet biztosít 49-es vagy 61 cm-es vázméretben. Merevségben, kényelemben, kezelhetőségben egyformára megtervezni ilyen eltérő méretű vázat nem egyszerű feladat, nem kevés tervezőmunkát igényelt. Mások a csőhosszok, az egyiket nagyobb erőhatások érik, stb. A Specialized tehát minden egyes méretet külön "modellként" tervezett, különböző karbonszálakat és layup-okat használt, melynek eredményeképpen valóban a legkisebbtől a legnagyobb méretig minden egyes váz ugyanolyan érzést nyújt.

 

A csúcsteljesítményhez elengedhetetlen a nagy szakítószilárdságú FACT 10r full carbon szövet, amely fokozott merevséget tesz lehetővé alacsony tömeg mellett. A tapered fejcső (1 3/8" méretspecifikus alsó csapágy), és a masszív BB30 integrált carbon középcsapágyház ugyancsak sokat segít a kerékpár stabilitásában.

 

Habár mi amatőrök nem tudunk olyan erőt kifejteni, mint a profik, a kerékpár karaktere kifejezetten inspirál a nagyobb teljesítményre, tempóra. Nyergében a rövidebb emelkedőket önkéntelenül is kiállva sprintelve támadja a bicajos. Lefelé közvetlen irányíthatóságot tapasztalhatunk, tökéletesen követi az ívet. Igen, pontosan ezek a tulajdonságok jelentik legtöbbünk számára az ideális országúti kerékpárt!

 

Márkainfó:

Ma a Specialized a kerékpáros világ egyik legismertebb márkája, számos profi országúti és MTB csapat beszállítója, nevét, termékeit jelentős kultusz övezi. A négy évtizeddel ezelőtt alapított Specialized sikertörténetét a folyamatos innovációnak köszönheti, és ami a legjobb, hogy ugyanazokkal a bringákkal hajthatunk, amelyek nyergében olimpiai bajnoki, világbajnoki címeket szereztek, illetve legendás körversenyeket nyertek az utóbbi években!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hétfőtől vasárnapig, a hét minden napján 10h-19h között kerékpárjaink megtekinthetők, átvehetők, de előtte telefonos (9h-21h) egyeztetés szükséges!

 

+36304525352

 

hirdetes@szigetkerekpar.hu

 

Köszönettel, SZKP csapata!

Hozzáadva 38 napja
Látogatók: 279
SÜRGŐS 520! ÚJ SPECIALIZED TARMAC PRO TOUR 2x11 SÜRGŐS 520! ÚJ SPECIALIZED TARMAC PRO TOUR 2x11 SÜRGŐS 520! ÚJ SPECIALIZED TARMAC PRO TOUR 2x11 SÜRGŐS 520! ÚJ SPECIALIZED TARMAC PRO TOUR 2x11 SÜRGŐS 520! ÚJ SPECIALIZED TARMAC PRO TOUR 2x11