SÜRGŐS 550eFT! CSÚCS WILIER CENTO 1 SR UHC DURA ACE 2x11

1,6MFT-os WILIER CENTO 1 SR DURA ACE Limited UHC csúcskategóriás országúti kerékpár sürgősen eladó!

 

Vázszett:

Csúcs WILIER CENTO 1 SR UHC (limitált UNITED HEALTH CARE csapat számára gyártott széria)

- Mitsubishi/Toray karbon 60TON UD szövet

- ZNO eljárással készült carbon szerkezet (a Cento 1 SR esetében végzett hi-tech fejlesztés: csökkentett gyantatartalom, nagyobb szilárdság, jobb stabilitás, alacsonyabb tömeg)

- BB386 carbon integrált hajtás

- Vázban rejtett bovdenezés

- Alsó vázcső tetején menet közben is állítható a váltórendszer

- Kammtail csőprofil az alacsonyabb légellenállás érdekében

 

Mérete: M, 54 / Max 182 cm-ig optimális választás

Nyereg teteje max jelzésig állítva 72 cm-en van

Fejcső 137 mm

 

Váltás:

Shimano Dura Ace Carbon 9000 2x11 fékváltó karok

Shimano Dura Ace Carbon 9000 11s hátsó váltó

Shimano Dura Ace 9000 2x11 első váltó

 

Hajtás:

Shimano Dura Ace 9000 2x11 50-34T compact hajtómű

Shimano Dura Ace 9000 Pressfit rejtett hajtás csapágyazás

 

Fékezés:

Shimano Dura Ace 9000 féktestek

 

Kormányzás:

FSA ENERGY Compact lapított kormány

FSA ENERGY OS stucni

 

Nyereg rész:

RITCHEY AERO Superlogic Carbon állítható nyeregtartó konzol

SELLE ITALIA NOVUS "Magnese" nyereg

 

Kerekek:

MAVIC KSYRIUM ELITE kerékszett,

vagy opcionálisan MAVIC COSMIC CARBONE magas peremes szettel +150eFT

 

Keveset futott, szép újszerű csúcskategóriás országúti kerékpár!

 

Akit mélyebben érdekel a technológia és a márka...

A Cento1 SR elsősorban profi szintű versenyzésre tervezett modell a Wilier prémium országúti kínálatában. Ennek megfelelően a pehelysúly mellett versenykerékpárhoz méltó merevséget nyújt, nem véletlenül használják hozzá a Mitsubishi/Toray MR60H UD szövetét, ami a legjobb szakítószilárdsági mutatókkal rendelkezik a választható alapanyagok közül. A szénszálas rácsot a Wilier csúcsvázaknál megszokott ZnO gyanta tölti ki, ami ugyancsak bizonyított már a kerékpáriparban. A támvillák nem eltérő – és egyben nehezebb – alapszövetből épülnek, hanem az MR60H UD rétegek közé beékelődik egy viszkoelasztikus rezgéselnyelő réteg is.

 

A Wilier Cento1 SR még a versenyorientált profi bringák táborából is kissé kiemelkedik: az SR a „Super Rigido” rövidítése, azaz ez kinyilvánítottan ez a legfontosabb tulajdonsága. A szögletes formák és a tökéletesen egyenletes szálelrendezést biztosító technológia alkalmazásának köszönhetően a vázanyag szakítószilárdság mutatója a legjobbak közé tartozik a világon. A kábelek a vázon belül futnak, természetesen elektromos és hagyományos váltórendszerrel is kompatibilis. Az „SR” tervezés-koncepció szellemében a legfontosabb pontokon a lehető legmerevebb megoldásokat láthatjuk. A középrész a Wilier és az FSA BB386 túlméretes szabványa, a láncvillák pedig a terhelésnek megfelelően aszimmetrikusak. A homlokcső kúpos kialakítású (tapered) villanyakkal rendelkezik a fokozott stabilitás érdekében.

 

Wilier márkatörténet 1906-ig vezethető vissza, Fiorenzo Magni által vált világhírűvé, a legutóbbi években pedig Marco Pantani, illetve a Lampre olasz sztárjai, Cunego, Petacchi és a nemrég tragikus körülmények közt elhunyt Scarponi öregbítették hírnevét. Az egykor kiváló acélvázakat mára már a Wiliernél is a rendkívül könnyű és stabil szerkezetet alkotó karbonszálas alapanyag váltotta fel, mutatva az utat a kerékpártechnológia jövőjébe.

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Hétfőtől vasárnapig, a hét minden napján 10h-19h között kerékpárjaink megtekinthetők, átvehetők, de előtte telefonos egyeztetés szükséges!

 

+36304525352

 

hirdetes@szigetkerekpar.hu

 

Köszönettel, SZKP csapata!

Hozzáadva 2 hónapja
Frissítve 30 napja
Látogatók: 555
SÜRGŐS 550eFT! CSÚCS WILIER CENTO 1 SR UHC DURA ACE 2x11 SÜRGŐS 550eFT! CSÚCS WILIER CENTO 1 SR UHC DURA ACE 2x11 SÜRGŐS 550eFT! CSÚCS WILIER CENTO 1 SR UHC DURA ACE 2x11 SÜRGŐS 550eFT! CSÚCS WILIER CENTO 1 SR UHC DURA ACE 2x11 SÜRGŐS 550eFT! CSÚCS WILIER CENTO 1 SR UHC DURA ACE 2x11