AJÁNDÉK a Prémium csomaghoz: Magyar kerékpárok c. könyv, csak vasárnap éjfélig!

SÜRGŐS FIX 185eFT! VADI ÚJ 2018 FOCUS IZALCO RACE FULL CARBON vázszett

550eFT-os vadonatúj 2018 FOCUS IZALCO RACE kis méretű országúti váz-szett sürgősen eladó!

 

Váz-szett:

FOCUS IZALCO RACE Di2 Ready 2018

- Carbon SL

- caliper, Pressfit 86 BB

- 130mm quick release dropouts

- Di2 ready

-  Vázba rejtett fék kábelekzés

- Vázba rejtett váltó-bovden kábelezés

- Tapered fejcső

 

Mérete a rajta lévő matrica szerint:

S / 51cm

 

Váz tartalma:

- Váz

- Első villa

- Kormánycsapágy szett

- Nyeregcső bilincs

 

Igény van Shimano Hollowtech II Pressfit hajtás csapágyunk is +8eFT-ért bene maradhat.

 

Igény esetén kész kerékpárként az egyeztetésnek megfelelően (105/Ultegra/RED stb) is átvehető!

 

Teljesen vadonatúj és karcmentes!

 

Akit mélyebben érdekel a technológia és a márka...

A Focus Izalco Race a közkedvelt német kerékpármárka versenyzésre termett típusának amatőr használatra adaptált változata, a megcélzott réteg igényeihez legjobban passzoló vázgeometriával, kényelmi adottságokkal. Mindemellett a profi versenysport világából is ellesett a "Race" egyet 's mást: a hajtáshatékonyság kiváló, és a vázszett tömege is alacsonyabb, mint a legtöbb gyártó másodvonalbeli modelljei esetében.

 

Az Izalco Race esetében a német mérnökök nem sok engedményt tettek. A modellnév kötelez, így a „Race" a profi változathoz hasonlóan dinamikus, irányítása, menettulajdonságai ugyancsak a profik sportolók követelményei szerint lettek kialakítva. Amatőr versenyzésre tehát jobb fegyvert nem is választhatnánk: a kerékpár gyors és stabil. A belső bowdenezésnek köszönhetően a légellenállási mutatók is elsőrendűek. Az itt látható 2018-askiadású, legújabb Focus Izalco Race vázszett egy álomszintű országúti masina alapját jelentheti, a patinás német márka kompromisszum-mentes tervezői és gyártási hozzáállásával hosszú távon élvezhetjük hatékonyságát és kényelmét.

 

A World Tour versenyeken egyre jobban szerepelnek a francia profi bicajosok, például Jean-Christophe Péraud (Ag2r-La Mondiale) összetettben második lett a Tour de France-on, amíg ugyanott Thibaut Pinot a dobogó harmadik fokára állhatott fel. Az Ag2r az utóbbi években a rendkívül népszerű német Focus márka kerékpárjait használja, a sikerét Péraud az Izalco modellcsalád "MAX" változatával érte el. Ugyanarról a gyártósorról, ugyanazokkal a sablonokkal készül az itt látható "Race CF", SSPS méretspecifikus-felépítéssel, így minden bicajos ugyanolyan kényelmet és irányíthatóságot élvezhet, akár 160 cm magas, akár hórihorgas égimeszelő.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hétfőtől vasárnapig, a hét minden napján 10h-19h között kerékpárjaink megtekinthetők, átvehetők, de előtte telefonos egyeztetés (9h-21h) szükséges!

 

+36304525352

 

hirdetes@szigetkerekpar.hu

 

Köszönettel, SZKP csapata!

Hozzáadva 3 hónapja
Frissítve 53 napja
Látogatók: 301
SÜRGŐS FIX 185eFT! VADI ÚJ 2018 FOCUS IZALCO RACE FULL CARBON vázszett SÜRGŐS FIX 185eFT! VADI ÚJ 2018 FOCUS IZALCO RACE FULL CARBON vázszett SÜRGŐS FIX 185eFT! VADI ÚJ 2018 FOCUS IZALCO RACE FULL CARBON vázszett SÜRGŐS FIX 185eFT! VADI ÚJ 2018 FOCUS IZALCO RACE FULL CARBON vázszett