Új GravelRide 700 carbon 21,26% OFF: RockMachine bringavásár

Jöhetnek a gravel kalandok! 

MidModulus carbon váz kifejezetten a rázós terepre, minőségi alkatrészekkel építve: GRX szett, WTB kerekek, KMC, FSA kiegészítők

IRÁNY A TERMÉK

 

Új, garanciális Rock Machine Gravel bringáink teljes palettája (GravelRide 200-tól GravelRide 900 CRB-ig) rendelkezésre áll készletről a belépő szinttől a dropperes, karbonvázas csúcsmodellekig készletről, kompromisszum, kockázat és apróbetűk nélkül!

IRÁNY A TELJES LISTA

 

Ha csak most ismerkedsz a kategóriával, sokszor hallhattad az "arany középút" szlogent a gravel bringákkal kapcsolatban. Ha országútiról, vagy montiról térsz át, látni fogod, hogy a gravel egy igazán multifunkcionális kategóriává érte be magát: szuper társ a kaladokhoz az ország legtöbb útvonalán (valljuk be, a legtöbb emelkedő és és lejtő itthon simán leküzdhető vele, és a legtöbbet rossz minőségű aszfalton, vagy klasszikus dózerutakon megyünk) 

A merev váz és villa, extra sebességet ad terepen, ugyanakkor slick gumikkal szerelve, aszfalton sem leszel érezhetően lassabb, egy hasonló szintű országútihoz képest!

Ha még csak kóstolgatod a gravel életérzést, szerintünk kezdj egy jól felszerelt, aluvázas középkategóriással, és ha beleszeretsz, valószínűleg át fogsz nyergelni egy karbon verzióra ;)

Hozzáadva 3 hónapja
Látogatók: 296
Új GravelRide 700 carbon 21,26% OFF: RockMachine bringavásár