Új Shimano SH-M163 SPDtrail cipő(45,5-46-os lábra)

Üdv!

 

 

Eladó egy teljesen új, még pedált és aszfaltot sem látott, Shimano SH-M163-as, SPD-s, trail/enduro/MTB kerékpáros cipő, 45,5-46-os lábra, fekete színben!

 

 

A cipők valóban tökéletes állapotúak, és csak felpróbálva voltak. Hivatalos méretezésük 47-es, de ez a valóságban 45,5-es normál, vagy 46-os normál és vékonyabb lábfejre passzolnak. A hivatalos gyári belső talphossz: 29,8 cm, ami a valóságnak is megfelel. De ez a talpbetét teljes valós hossza, lásd fotó! Az érdemi belső talphossz ~ 29 cm.

 

 

A cipő speciális, anatómiailag formázott és párnázott talpbetéttel bír, haránt részen és a sarok részen egyaránt. Emiatt a reális talphosszt nem a párnázott, emelkedő sarokperemtől kell számolni, hanem kicsit előrébbről. Így jön ki a 29 cm.

 

 

A cipőről néhány információ:

- Speciális Torbal (Torsional Balance) rétegelt talpszerkezetű a cipő a sarok és középtalp részen, ami jobb torziós egyensúlyt, irányíthatóságot, és kényelmet biztosít a lábfejnek, a ciklikus tekerőmozdulatok során, és lejtőzés közben. Az alap talpszerkezet a cipő többi részén üvegszálas, merevebb anyagból készült, a hatékonyabb erőátvitel érdekében.

- Szintetikus bőr felsőrész, mindkét oldalt szellőző résekkel, az orrészen műszálas betéttel. A cipő külső részén oldalt, és az orron elől külön megerősített védelmet kapott az esetleges ütődéses behatások ellen.

- Megemelt, és megerősített gumi sarokcsésze kialakítás a stabil lábfejpozíció megtartásáért.

- Felül mikro csatos, középen és lent pedig ellentétes oldalon rögzített, aszimmetrikus Cross X Strap tépőzárak rögzítik a cipőt.

- A külső talpkialakítás robosztus, és masszív gumírozású, ami minden terepen megfelelő stabilitást ad, ha lekényszerülünk a bringáról. Emiatt trail felhasználás mellett, akár enduro, vagy monti felhasználásra is tökéletesen alkalmas.

- A cipő extra méretű, SPD stopli állítási lehetőséggel bír oldal és hossz irányba egyaránt, a Ride Tune kialakításnak köszönhetően. Ezen kívül kapott a SPD felfogatás helye kétoldalt egy-egy gumiprofilt, a hatékonyabb pedáldokkoláshoz, és a stabilabb tekeréshez.

- Anatómiailag formázott, és extra rezgés és ütéselnyelő betétekkel ellátott talpbetét, szellőzőnyílásokkal.

 

 

Szóval röviden ennyi lenne ez a cipellő ; )

Az áráról pedig csak annyit, hogy uszkve 25.000 Ft-tal olcsóbb, mint a bolti ára volt. Ergo ésszel a felének a feléért, és hasonló próbálkozásokkal, ha kérhetem. Köszönöm a megértést!

 

 

A budapesti személyes átvétel előre egyeztetve megoldható, illetve a postázás szinte bármilyen formája működik részemről, előreutalást követően.

Kivéve az utánvét klasszikus formája, a rossz tapasztalatok miatt. Ezt is vedd figyelembe kérlek! Köszönöm!

 

 

Ha kérdés merül fel benned, ráadás fotó igényed lenne még, akkor a megadott elérhetőségeken (mobil, belső üzenet) elérsz, és privátban egyeztetünk, megoldjuk!

Köszönöm, hogy elolvastad, és van még egy-két eladó dolgom, nézd meg azt is, hátha érdekel!

 

 

jozsef0103kukaczfreemail

hetvenes-háromhatvankilenc-négyezeregyszáztizenegy

Hozzáadva 43 napja
Frissítve 11 napja
Látogatók: 15
Új Shimano SH-M163 SPDtrail cipő(45,5-46-os lábra) Új Shimano SH-M163 SPDtrail cipő(45,5-46-os lábra) Új Shimano SH-M163 SPDtrail cipő(45,5-46-os lábra) Új Shimano SH-M163 SPDtrail cipő(45,5-46-os lábra) Új Shimano SH-M163 SPDtrail cipő(45,5-46-os lábra)
21 000 Ft
+369...
Hirdető

Cyclonic