Örömmel adjuk át Nektek új apróhirdetőnket!

Bő 10 éve szerettünk volna már egy alapjaiban más, nem a párhuzamos hirdetési darabszámot korlátozó rendszerben működő apróhirdetőt, de a hirdetések rendszeréhez nem mertünk hozzányúlni a megszokás miatt.

Az állandó három hirdetés rendszere bevált, de több sebből vérzett indulása óta.
Életszerűtlen volt, mert a hétköznapi bringásnak gyakran van háromnál több eladó biciklis cucca egyszerre. Például eladó a montija egyben, de árulná külön a vázat, villát, alkatrészeket és kereket is, ami rögtön lehet akár 8 hirdetés egyszerre és akkor ruháról vagy kiegészítőről még nem beszéltünk. A régi rendszerben azonban, valaki csak akkor tudott egyszerre 8 dolgot meghirdetni, ha szabálytalanul egyszerre több fiókot regisztrált. Azaz a rendszer szabálytalanságra késztetett a felesleges szűkösséggel, ráadásul venni sem tudtál háromnál több hirdetést magánszemélyként...

Másrészről meg a három hirdetés korlátlan volt, sosem fogyott el, ezért a hirdetéseket boldog-boldogtalan törölte, majd újrafeltöltötte, így a hirdetések sorrendjét szabálytalanul kijátszva, a túlbuzgók bosszantóan előreugráltak. Azaz a rendszer szabálytalanságra ösztönzött a felesleges korlátlansággal, ráadásul szabályosan nem is tudtál előrekerülni, vagy kiemeltnek lenni...

2018-ban vettük a bátorságot és megújítottuk a rendszert, úgy gondoljuk sikerül egy jobb, életszerűbb rendszert kialakítani hosszú évek után!
Az új rendszer használhatóbb lesz nektek, megszállott bringásoknak, akik több mint 15 éve használjátok!

11 előny, amiért az új rendszer jobb lesz Neked:

1.) Ingyenes 45 kredit magánszemélyeknek, megújítva minden évben!
2.) Teljesen új, kredit alapú hirdetési rendszer!
3.) Akár 15 hirdetést is feladhatsz egyszerre ingyenesen!
4.) Minden hirdetés 90 napig aktív!
5.) Minden aktív hirdetésed 30 naponta előrekerül!
6.) Megújult kategória rendszer: külön kerékpár, alkatrész, kiegészítő és ruházati hirdetések!
7.) Alkatrész-, kiegészítő- és ruházati hirdetések csak 3 kredit, a kerékpár hirdetés pedig 10 kredit!
8.) Kiemelheted a hirdetésed 1-1 hétre a kategóriában, csak 2 kreditért, ha sürgős az eladás!
9.) További 12 / 25 / 45 kreditet vásárolhatsz, ha sok eladó bringás cuccod van!
10.) Tiszta lappal regisztrálhatsz az új rendszerbe, új felhasználóként!
11.) Az új Bikemag aprót a TestBike Bolha motorja szolgálja ki, amelyet több mint 10 éve elégedetten használnak a bringások!

Az új apróhirdető a régivel párhuzamosan indul el ujapro.bikemag.hu címen és 1 hónapon belül teljesen átveszi a régi helyét.
Az átállás során a régi apróhirdetőn az aktív hirdetések lejáratukig aktívak maradnak, de új hirdetést már csak az új apróhirdetőre tudtok feladni!
Az új rendszer üresen indul, ezért mindenki tiszta lappal regisztrálhat új fiókot, akár Facebook fiókkal is és adhatja fel hirdetéseit bővített hirdetésszámmal, megújult kategóriarendszerben!

Regisztrálj és add fel a hirdetésedet!